NBA’in En Şık Giyinen Erkekleri

‘Bir NBA oyuncusu kadar zengin olsaydım, ben de şık giyinirdim’ dediğinizi duyar gibi oluyoruz ama paranın satın alamayacağı bir şey var; o da giyim zevki.

NBA oyuncularının sahadaki keskin rekabeti stillerine de taşıdıkları kesin. Oyundaki performansları ve sahada giymek için seçtikleri bileklik, saç bandı vb. aksesuarlar gerçek moda anlayışlarını tam olarak yansıtmaya yeterli olmuyor ama günlük hayatta giymek için seçtikleri kıyafetler onları sahada olduğu gibi, dışarıda da bir yıldız yapmaya yetiyor. Onlar etkilemek için giyiniyorlar ve bunu fazlasıyla başarıyorlar.

NBA’in en şık giyinen erkeklerinin ortak özellikleri, mutlaka ölçülerine göre özel dikilmiş bir takım elbise giymeleri ya da dünyaca ünlü bir markanın binlerce dolarlık parçalarından birini kullanmaları değil. Evet bunları yapıyorlar ama kendi vücuduna ne yakışacağını bilmeyen biri ne giyerse giysin şık görünemez. Onları şık yapan şey, detaylara gösterdikleri özen.

NBA_tarz_erkekler

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Renkli giymekten korkmayan ama dünyadaki tek desenmiş gibi sadece kareli gömlek giymeyen bir erkek şıklığa bir adım daha yaklaşmış demektir. NBA’yin giyinmeyi bilen erkekleri de renkten korkmuyor ve ölçülü olmak kaydıyla mutlaka her kombinlerinde bir parçanın ya da aksesuarın renkli olmasına dikkat ediyorlar. Sıkıcı gri bir takım elbiseyi, ceketin cebine iliştirdikleri mavi bir mendille ya da yakasına taktıkları eğlenceli bir yaka iğnesi ile farklı bir havaya sokabiliyor; ya da masmavi bir ceket giyseler bile seçtikleri gömlek ve kravat sayesinde komik görünmemeyi başarabiliyorlar.

Genelde erkeklerin düştüğü en büyük hata, sadece gömlek, ceket, kravat, ayakkabı ve kemer gibi temel parçalar üzerinde durmak ve geri kalan her şeyi unutmaktır. Saç stiliniz, sakalınızın boyu, kullandığınız kravat iğnesi, kol düğmesi, mendil gibi akseuarlar, gözlük, çanta; kol saati, bileklik, küpe, yüzük vb. takılar ve hatta manikürünüz bile – evet artık erkekler de manikür yaptırıyor – şık olup olmadığınızı belirliyor. Ayrıntılara dikkat diyoruz ve sizi NBA’in en şık erkeklerinden ilham almanız için yazının geri kalanına göz atmaya davet ediyoruz.

Blake Griffin
Blake Griffin
bryant
Kobe Bryant

 

james
LeBron James
wade
Dwyane Wade
paul
Chris Paul
steve-nash
Steve Nash
bosh
Chris Bosh
howard
Dwight Howard
westbrook
Russell Westbrook
durant
Kevin Durant
amare
Amar’e Stoudemire
chandler
Tyson Chandler
gay
Rudy Gay
jeremy-lin
Jeremy Lin

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER