Düşük Maliyetli Kilo Aldırıcı Karışım Tarifleri

Günümüzde kas geliştirme sporuyla uğraşmak oldukça maliyetli olmaktadır. Etkili şekilde vücut kütlenizi arttırmak istiyorsanız, vücudunuzun günlük ihtiyacı olan kalori miktarından daha fazla kalori tüketmelisiniz.

Bu anlattıklarımız ortalama 70-80 kilogram ağırlığındaki bir sporcu için çok daha fazla yemek anlamına gelmektedir.

Süpermarketlerde alışveriş yaparken fiyatlara dikkat eden biri olsanız bile, bu tarz alışveriş yaptığınızda mutlaka bütçenizi aşmak durumunda kalıyorsunuz. Hele bir de gainer supplementleri kullanıyorsanız, bu durum bütçenizi daha da sarsacak demektir.

Kendinize düşük maliyetli kilo aldırıcılar hazırlayabilirsiniz, ve bu karışımlarla kaliteli şekilde yağlanmadan hacim kazanmanız mümkün.Bu karışımları hazırlamak kesinlikle karışık değildir, fakat dikkat etmeniz gereken bazı önemli maddeler vardır. Bu maddelere dikkat ettiğiniz sürece istediğiniz sonuçları elde etmeniz mümkün olacaktır.Lütfen yazımızı dikkatlice okuyunuz.

Eğer etkili bir kilo aldırıcı karışım hazırlamak istiyorsanız, içine bazı temel besin maddelerini mutlaka koymanız gerekmektedir.Bu karışımların miktarı gün boyunca ihtiyacınız olacak besinleri göz önünde bulundurarak belirlenmiştir. Antrenmandan hemen önce ya da hemen sonra, protein ağırlıklı ve hızlı sindirilen karbonhidratları bulunduran karışımları, günün ilerleyen saatlerinde de protein oranı bakımından daha dengeli, daha yavaş sindirilen karbonhidratlı, doymuş yağ ve yüksek kalori içeren karışımları tüketmelisiniz.

Aşağıda listelediğimiz ürünleri kullanarak kendinize ekonomik ve besin değerleri oldukça yüksek karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Protein

Whey Protein Tozu
• Pastörize Sıvı Yumurta Akı
• Yağsız Süt Tozu

Karbonhidrat

• Mineralli sporcu tozları
• Tahıllı bisküviler
• Yulaf Unu
• Dekstroz
• Taze, konserve ya da donmuş meyve

Doymuş Yağ

Fıstık Ezmesi
Keten Tohumu
• Keten Tohumu Yağı
Hindistan Cevizi Yağı

Yukarıdaki besinleri kullanarak kendinize kilo aldırıcı karışımlar hazırlayabilirsiniz. Bu karışımları hazırlarken almak istediğiniz kalori miktarını mutlaka  göz önünde tutunuz.

Diyetinizi destekleyecek kilo ve hacim artırıcı ürünleri Supplementler.com‘da inceleyebilirsiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER