Neden Supplementler.com?

Supplementler.com ailesinin değişmez bir parçası olan her bir müşterimize gösterdiğimiz önem ve profesyonel hizmet anlayışı ile Türkiye’de Hep Birlikte 1 Numara olmaya devam ediyoruz. Görevimiz, müşterilerimizin ihtiyacı olan proje ve servislere yenilerini ekleyerek hizmet kalitemizi sürekli en üst düzeyde tutmaktır.

supplementler.com

%100 Müşteri Memnuniyeti

Supplementler.com’dan alışveriş yaparken kalite ve memnuniyetin her zaman ön planda tutulduğunu ve ihtiyacınız olan hizmetlerin en ince ayrıntısına kadar profesyonel bakış açısıyla tasarlandığını hissedeceksiniz.

  1. %100 Orijinal Ürün Garantisi
  2. Tüm Ürünlerde 9 Taksit İmkanı
  3. Kapıda Ödeme İmkanı
  4. %100 Güvenli Alışveriş
  5. Ücretsiz Kargo
  6. Size Özel Ürün ve Sepet Hediyeleri
  7. Tüm Ürünler Aynı Gün Kargoda

Ayrıcalıklarınız

Daha iyi hizmet verebilmek için imkanlarımızı teknolojinin sağladığı en son yenilikler ile bir araya getirerek sizlere sunuyoruz.

  1. Mobil Uygulamalar
  2. Sipariş Takibi
  3. Her Hafta Sürpriz Kampanya Fırsatları
  4. 2 Site Tek Sepet Vitaminler.com & Supplementler.com
  5. Fitness Aksesuarları ve Spor Giyim Ürünleri
  6. En Doğru ve Uygun Kombinasyonlar
  7. En Yeni Ürünler Daima İlk Defa Supplementler.com’da
  8. En Kaliteli ve Geniş Ürün Yelpazesi

1. Mobil Uygulamalar

Iphone, ipad ve android uygulamalarımız ile alışverişiniz ile zaman arasındaki engelleri kaldırıyoruz.

İndir   Supplementler Android Uygulaması

2. Siparişi Takibi

Siparişiniz teslimat şubesine ulaşana kadar 3 adımda sizleri sms ile bilgilendiriyoruz ve sipariş takip numaranızı sms ile size ulaştırıyoruz.

3. Sürpriz Kampanya Fırsatları

Her hafta birbirinden farklı ürünlerdeki indirimli promosyon fırsatlarından faydanalabilir ve dönemsel olarak düzenlenen sürpriz kampanyalardan ilk önce sizleri haberdar olabilirsiniz.
Kampanyalar için tıklayın

4. 2 Site Tek Sepet

Vitaminler.com ve Supplementler.com ‘dan aynı üyeliğiniz ile alışveriş yapabilir ve alışverişiniz sırasında 2 siteden satın almak istediğiniz ürünleri aynı sepete ekleyerek tek seferde siparişinizi tamamlayabilirsiniz.
vitaminler.com

5. Fitness Aksesuarları ve Spor Giyim Ürünleri

Her geçen gün çeşitlliği artan ürün yelpazemiz ile siz spor yaparken biz yanınızda olmaya devam ediyoruz. Fitness eldivenlerinden atlama iplerine, farklı renklerde kadın spor giyim ürünlerinden birbirinden farklı erkek spor giyim ürünleri ile kaliteyi sizlerle buluşturuyoruz.
Fitness Aksesuarları için tıklayın
Spor Giyim için tıklayın

6. Kombinasyon Ürünleri

Definasyon’dan Kardiyo kombinasyonuna, Güç’den Kilo kombinasyonuna birbirinden kaliteli marka ve ürünlerden oluşturduğumuz kombinasyon çeşitleri spor hedeflerinize ulaşmak için sizlere yardımcı olurken aynı zamanda tasarruf etmenizi sağlayacaklar.
Kombinasyonlar için tıklayın

Vitaminler.com

vitaminler

Supplementler.com tecrübemizin yanına bir yenisini ekleyerek Vitaminler.com’u 2014 yılının Nisan ayında hizmetinize sunduk. Vitaminler.com’da vitamin, balık yağları, omega 3, mineral, bitkisel ürünler, antioksidan ve probiyotik ürünlerine %100 Orijinal ve Güvenli Alışveriş ile Türkiye’nin her yerinden hızlı ve uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin İlk 2 Site 1 Sepette Alışveriş İmkanı, Supplementler.com ve Vitaminler.com Ailesi’nin Hzimetinde! Vitaminler.com’dan Supplementler.com üyeliğiniz ile alışveriş yapabilirsiniz ve siparişiniz aynı kargoda kapınıza gelir.
www.vitaminler.com

Spor Salonunda Otomatlar

Supplementler.com otomatları seçilmiş spor salonlarında hizmetinizde!

  1. Hijyen: Vitamin bardaki hijyensiz, karıştırılmış ve sahte ürünlere son!
  2. Taze ve Sağlıklı: Yeni ve taze ürünler kapalı ambalajlarında!
  3. Ödeme Kolaylığı: Kredi kartı, bozuk para, kağıt para geçerlidir ve para üstü verir!
  4. Teknoloji: Ürününüz düşmüyorsa sensör sayesinde spiral ikinci defa döner. Ürününüz yine düşmüyorsa paranızı iade eder!

Supplementler.com Otomatı
otomat

Genel Merkezimiz

Supplementler.com olarak müşterilerimizin güveni üzerine inşa ettiğimiz firmamızın kapılarını yine siz değerli müşterilerimize açtık. Ürünlerimiz, sizlere ulaşana kadar özel endüstriyel nem alıcı makineler ile en sağlıklı koşullarda muhafaza edilmektedir. Gerekli saklama koşullarının sağlanması adına sıcaklık düzenleyici profesyonel makineler kullanılmakta ve ürünlerimiz ilk günkü gibi raflarında sizlerle buluşmayı beklemektedir.
supplementler-genel-merkez

İstanbul Mağazalarımız

İstanbul’da Etiler, Ataşehir ve Bağdat Caddesi’nde olmak üzere 3 farklı lokasyonda bulunan mağazalarımız, güler yüzlü çalışma arkadaşlarımızın oluşturduğu sıcak ortamıyla sizlere hafta içi 09:00 – 19:00 ile hafta sonları 09:00 – 16:00 saatleri arasında kesintisiz hizmet vermektedir.
Mağazalarımızın iletişim bilgileri için tıklayınız

  1. Ataşehir Mağazamız
    supplementler-atasehir
  1. Bağdat Caddesi Mağazamız
    supplementler-bagdat
  1. Etiler Mağazamız
    supplementler-etiler
  2. Maslak Orjin Mağazamız
  3. maslak-rjin-blog

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER