SweatFest ile Spor Şehrin Sokaklarına Taşıyor!

Ruhsal, fiziksel, duygusal gelişimin, sağlıklı ve mutlu bir yaşamın denkleminde spor, her daim sabit bir terim olarak tahtını korur.

Fiziksel gelişimi en üst seviyede yaşamak, hayat kalitesini yükseltmek ve tüm yaşam boyunca ruhsal, fiziksel, duygusal anlamda daha sağlıklı olmak düzenli spor ile mümkün olur. Ancak çoğu kişi için spor bir yaşam biçimi iken hatırı sayılır bir kesim ise sporun disiplinine kendini bırakmayı başaramıyor. Bu dinamik yaşam stilinin keyif veren yüzü ile henüz tanışmamış olmak bu duruma sebep olabiliyor. Belki de bu kişilerin spor ve eğlenceyi iç içe geçiren bir festivale ihtiyaçları vardır. Tıpkı SweatFest gibi!

Sweat Fest 2019 festivali

İstanbullular İçin Festival Tadında Spor Deneyimi

Türkiye’nin en geniş kapsamlı spor festivali olma hedefi ile ilk kez 2017 yılında yola çıkan SweatFest, spora ve sağlıklı yaşamaya önem veren, sağlıklı bir yaşama başlamak için motivasyona ihtiyaç duyan veya sporu yaşam tarzı haline getirmiş olan herkesi bir araya getiriyor.

Sweatfest tasarladığı etkinliklerle şehir merkezini bir kez daha dev bir spor kompleksine dönüştürecek!

Geçtiğimiz yıl 7.500 kişiye aynı anda spor yapma deneyimi yaşatan SweatFest, 29-30 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta spor tutkunlarını üçüncü kez bir araya getirecek.

Fitness, crossfit, dans, boks, pilates, yoga ve grup spor dersleri, kafes futbolu ve şehrin içinde plaj voleybolu oynamak isteyenler, SweatFest’e akın ediyor. Ayrıca akşam Tunç Fındık eşliğinde kurulacak çadırlar ile şehirde kamp deneyimi yaşamanın tadına da varabilirsiniz.

şehirde plaj voleybolu

SweatFest Coşkusunu Supplementler.com Ayrıcalığı ile Yaşayın!

Sporseverlerin her zaman yanında olan Supplementler.com olarak bu seneki SweatFest’te biz de varız!

Sporu hayatının bir parçası olarak gören ya da spora başlamak için motivasyona ihtiyaç duyan bir kişiyi özel davetlimiz olarak yanımıza almak istiyoruz.

Sayısız etkinliğin yanı sıra dünyaca ünlü birçok markanın oluşturacakları deneyim alanlarıyla İstanbullulara iki gün boyunca eğlenceli saatler yaşatacak olan bu festivalde yeni insanlarla tanışabilir, eğlenirken spor yapabilirsiniz.

SweatFest’e özel davetiye kazanmak için yapmanız gereken tek şey, Supplementler.com Instagram hesabımızı takibe almak ve ardından, önümüzdeki hafta hesap üzerinden gerçekleştireceğimiz yarışmaya katılmak. İşte bu kadar kolay!

Binlerce insanın katıldığı bu heyecanlı festivalde siz de yer almak istiyorsanız, hemen Instagram sayfamızı ziyaret edin ve bu benzersiz eğlenceyi kaçırmayın!

SweatFest’e Arkadaşınla Gel Kampanyası Katılım Koşulları

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER