Under Armour Spor Maskeleri Üretmeye Başladı!

Yeni normale giriş yaptık ve spor salonları açıldı. Sokaklarda eskisi kadar tenha değil ve maske takmak artık hayatımızın bir parçası oldu. Ancak maske takmak zorunda olmak sporcular için ayrı bir problem teşkil ediyor. Zira, yüksek performans sergilediğiniz ve nefesinize en iyi şekilde ihtiyaç duyduğunuz antrenman anında maskeler oldukça zorlayıcı olabilir.

Pek çok tasarımcı estetik kaygılı maskeler üretirken Under Armour da en iyi bildiği şeyi yaparak sporcular için özel tasarım bir maske üretti. Nefes alabilen bu yüz maskesini profesyonel takımların sporcuları kullanmaya başladılar bile!

Maskenin Yeniden İcadı

UA SPORTSMASK her biri antrenman sırasında sporculara daha rahat bir deneyim sağlamak için tasarlanan üç katmandan oluşuyor. Birinci katman, daha iyi bir hava akışı sağlamak için hava cepleri içerirken, ikincisi havanın içeri girmesine izin veren, ancak nem ve solunum damlacıklarının geçmesini zorlaştıran açık hücreli köpükten oluşuyor. Ve son olarak, üçüncü katman ise, aşırı ısınmayı önlemek için soğutma kumaşından tasarlanmış.

Bu tasarım ile, özellikle takım oyunu oynayan sporcular rahat ve güvenli bir şekilde antrenmanlarını yapabilecekler gibi gözüküyor. Eğer siz de maskeyle yaptığınız antrenmanlarda zorlanıyor ve nefes almakta zorlanıyorsanuız, UA Sportmask’a bir şans verebilirsiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER