Kilo Vermek İsterken Motivasyon Kaybını Engellemenin Yolları

Kilo vermek isteyen hemen herkes motivasyon kaybı yaşar.

Egzersizlere başladığınızda heyecanınız yerindedir. Kendinizi kolaylıkla motive edersiniz ve abur cuburdan uzak durursunuz. Fakat bir süre sonra çok farklı nedenlerle motivasyon kaybı yaşarsınız ve buna bağlı olarak ilerlemeniz de durur. Kilo vermek konusunda hala istekli fakat egzersiz programına uymak konusunda eskisi kadar da disiplinli değilsinizdir, motivasyonunuz kaybolmuştur. Peki, kilo vermek konusunda motivasyonunuzu nasıl tekrar geri kazanabilirsiniz? Cevabı yazımızda gizli.

Kilo Vermek İçin Ne Yapmalı?

Kötü Alışkanlıklarınızı Tamamen Bırakmalısınız

Kilo vermek için gerçekten kötü alışkanlıklarınızı bırakmaya hazır mısınız? Bu kötü alışkanlıklarınızdan bir gecede kurtulamayacağınızı biliyoruz. Size tavsiyemiz, kötü beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirin ve yerine sağlıklı alternatifler bulun.

Kilo Vermek Konusunda Kendinizi Duygusal Anlamda Desteklemelisiniz

Kilo vermek konusunu belki de yeterince ciddiye almıyorsunuzdur. Ne istediğiniz konusunda zihniniz tamamen net olmalı. Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kilo verdiğinizde nasıl görüneceksiniz? Bu konularda hayaller kurun. Bu şekilde kilo vermek konusunda motivasyonunuzu yeniden canlandırabilirsiniz.

Sabırlı Olmalısınız

İstediğiniz sonuçları alamadığınızda kilo vermek konusunda motivasyonunuz düşebilir. Bunun nedeni kilo vermek konusunda iyi bir eylem planınızın olmamasıdır. Size uygun olan bir eylem planını takip edin. Bu konuda profesyonel destek almakta oldukça önemlidir. Size önerimiz egzersiz, beslenme ve takviyeler konusunda sizi yönlendirebilecek bir diyetisyen ile beraber ilerlemeniz yönünde olacaktır.

 

Kilo vermek uzun ve meşakkatli bir yolculuk olabilir. Ancak doğru bir eylem planıyla sizi hedeflerinizden hiçbir şeyin alıkoyamayacağını bilin.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER