Sporcard İle Yepyeni Bir Spor Deneyimi!

Spor salonları fitness aşıklarının mabedi gibidir. Bu nedenle gündelik hayatlarının akışına kolayca dahil edebilecekleri, evlerine ya da iş yerlerine yakın salonlar arasından tercih yapmak, sporu hayatının merkezine koymuş insanlar için önemli bir seçimdir.

Bu seçimin önemini bilen, spor sektörünün önde gelen e-ticaret sitesi Supplementler.com’un da kurucusu olan Dikey Vitamin A.Ş., yenilikçi uygulaması Sporcard ile salon üyeliğine yepyeni bir soluk getiriyor ve sunduğu sayısız seçenek ile kullanıcılarına sınırları ortadan kaldıran bir salon deneyimi vaat ediyor. Spor salonlarının yıllık üyelik koşuluna alternatif sunan Sporcard ile yüzlerce salona tek bir üyelik ile sınırsızca giriş yapabileceksiniz!

Sporcard’ı kısaca, aylık tek bir üyelik ile 350’ye yakın anlaşmalı spor salonuna sınırsız giriş hakkı sağlayan bir platform olarak tanımlayabiliriz. İstanbul, İzmir ve Ankara’da en gözde salonlar ile anlaşması bulunan Sporcard, sadece istediğiniz salonda değil istediğiniz şehirde de özgürce spor yapabilmenizi sağlıyor. Sporcard üyeliğiniz ile, anlaşmalı salonları hiçbir sınırlama olmadan kullanabilir, birçok salon ve otel tesisinde ıslak alan kullanımından da faydalanabilirsiniz.

Sporcard Üyesi Olmak için Hangi Adımları İzlemelisiniz?

Sporcard üyeliğinizi kolayca başlatabilirsiniz ve üye olduğunuz anda, dilediğiniz spor salonuna hızlıca ulaşabilirsiniz. İşte Sporcard dünyasına giriş yapmanın adımları;

  1. sporcard.com adresine giriş yapıyorsunuz.
  2. Sayfadaki yönlendirmeleri adım adım takip ederek siteye üye olup, ödemenizi gerçekleştiriyorsunuz.
  3. Ödemenizi tamamladıktan sonra, üyeliğiniz dahilinde dilediğiniz spor salonunu kullanmaya anında başlayabiliyorsunuz, nasıl mı?
  4. Seçtiğiniz salona giriş yapabilmek için, web sitesi üzerinden check-in yapmanız gerekiyor, bu işlem için salonun yakınında olmalısınız.
  5. Check-in işleminizi gerçekleştirdikten sonra, ekrana çıkan PNR kodunu salon danışmasına göstermeniz salona girişiniz için yeterli.

Sporcard Üyelik Tercihinizi Nasıl Yapabilirsiniz?

Sporcard iki farklı üyelik tipine sahip. Klasik üyelik ile ayda yalnızca 149 TL ödeyerek, bu üyelik altında sınıflandırılmış bütün salonlardan faydalanabilirsiniz. Premium üyeliği tercih ederseniz hem klasik üyelik altında sınıflandırılmış hem de üst segment olarak sınıflandırılmış salon ve otel tesislerine aylık sadece 199 TL ödeyerek sınırsız giriş hakkına sahip oluyorsunuz. Sporcard.com adresi üzerinden her iki üyeliği de kapsayan salonların listesini inceleyebilir, size uygun salonu seçebilirsiniz.

Dilediğiniz Zaman Dilediğiniz Salonda Yeriniz Hazır!

Kullanıcılarını hiçbir taahhüt koşuluna bağlamayarak aylık üyelik imkânı sunan Sporcard ile üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal etme hakkına da sahip oluyorsunuz. Üyeliğinizi iptal ettirmezseniz ise, kartınız her ay otomatik olarak yenilenmeye devam ediyor. Böylece kayıt işlemlerini her seferinde tekrar etmek zorunda kalmıyorsunuz. Yıllık anlaşma yaptığınız spor salonlarına bağlı kalmak yerine Sporcard’i tercih ederek spor salonu deneyiminizi özgürleştirebilirsiniz.

Siz de şimdi Sporcard ailesine katılın, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde spor yapmanın keyfini çıkarın!

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER