Spora Dair Her Şey: World Sports Istanbul Fuarı

Spor ve sağlıklı yaşam sektörünün en büyük ticaret buluşmalarından biri olan World Sports Istanbul Fuarı, 10-13 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açacak olan World Sports Istanbul Fuarı (WSI), sadece Türkiye’deki iç pazarda değil, aynı zamanda dünya çapında tanınmış bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Supplementler.com’un “platinum sponsorluğu” ile gerçekleşecek bu fuar, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Herkes için Spor Federasyonu, Türkiye Kürek Federasyonu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından da destekleniyor. Türk Hava Yolları da yurt dışından gelecek ziyaretçilere seyahat indirimi sunuyor.

WSI, Spor Sektörünü Geleceğe Taşıyor

Supplementler.com’un platinum sponsorluk ile desteklediği World Sports Istanbul Fuarı, spor sektörünün geleceğini şekillendirmeye odaklanıyor. Teknolojinin sınır tanımayan gelişimi incelenirken; spor ekipmanları, sporcu giyim, wellness ürünleri ve daha fazlası tanıtılıyor.

Sporcu gıdası, fitness ekipmanları, wellness ürünleri ve giyilebilir fitness aletlerine dair yeniliklerin sunulacağı World Sports Istanbul Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcıların katılımcı firmalarla etkileşim kurmasına da olanak tanıyor.

Spor tutkusunun bütçe tanımadığını ifade eden WSI ekibi, World Sports Istanbul Fuarı’nda her bütçeye uygun spor aleti, spor giyim ürünü ve gıdası olduğunu belirtiyor.

World Sports Istanbul Fuarı

Spor Endüstrisi Buluşuyor

Yüzden fazla katılımcının ürünlerini sergileyeceği fuara 30 bin üzerinde ziyaretçi ve 30 ülkeden profesyonel alıcı bekleniyor. Fuarın ziyaretçi ülkeleri arasında; Almanya, Amerika, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Çekya, Fas, Fransa, Güney Afrika Ülkeleri, Gürcistan, Hollanda, Hindistan, Irak, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Tayland, Tunus, Yemen ve Yunanistan yer alıyor.

Profesyonel Sporcular Yarışıyor

World Sports Istanbul Fuarı’nda, sporun birçok yönünü kapsayan seminerler, sempozyumlar ve atölye çalışmaları da yer alıyor. Fuar, Crossfit alanında yıldızlar geçidi, ulusal ve uluslararası sporcuların farklı kategorilerde yarıştığı etkinlikler sunuyor.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER