Antrenman Yaparken Motivasyonunuzu Artıracak 5 Müzik Listesi

Spor yaptığınız her gün enerjik olmak zorunda değilsiniz. Bazı günler motivasyonunuzu yitirmiş ve isteksiz olabilirsiniz. İşte böyle zamanlarda sizi tekrar motive edecek ve antrenman yapmak için sizi tekrar heyecanlandıracak şeylere ihtiyacınız olur. Eğer ruh halinizden şikayetçiyseniz ve tekrar hızlanmaya ihtiyacınız varsa sizin için bulduğumuz bu çalma listeleri de tam size göre! Bu listeler, adrenalini tekrar kanınıza karıştıracak ve bir sonraki sete başlarken kafanızda bu heyecan verici melodiler çalacak.

Spor yaparken dinlemeniz için seçtiğimiz bu 5 müzik listesi sayesinde yeni bir yanınızı keşfedecek ve doğru müziğe kavuştuğunuz için belki de bize teşekkür edeceksiniz. İşte o harika antrenman müzikleri!

Beast Mode

Marshawn Lynch’in Beast Mode çalma listesi, spor öncesi ısınmalarınız için tercih edebileceğiniz en iyi listedir. Bu listeyle, zihninizi ve vücudunuzu gevşeterek kendinizi tamamen yapacağınız spora odaklayabilirsiniz. Başlığa rağmen, bu çalma listesi yüksek tempolu şarkılarla dolu bir liste değildir ve Snoop Dogg, E-40, Luniz ve Mac Dre isimlerin keyif veren parçalarını sizlerle buluşturuyor. Düzenli bir egzersiz rutini oluşturmanıza yardımcı olabilecek pürüzsüz ve yumuşak şarkılara sahip bu liste yeni başlangıçlar için oldukça mükemmel!

Cardio

Bu oynatma listesinin başlığının sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Spotify’ın Cardio çalma listesi, üç kilometrelik kısa bir mesafe için kesinlikle iyi bir seçenek olsa da, içindeki parçalar 45 dakikalık bir antrenman için bile aynı derecede tatmin edici olabiliyor. Hazers’ın Dua Lipa “IDGAF” remixi gibi mevcut hitlerden, Tiesto ve Post Malone’dan  tekrar tekrar dinlenebilecek “Jackie Chan” a kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Cardio müzik listesi kalp atış hızınızı bir hayli yükseltecek!

EDM Workout

EDM Workout listesinde yer alan şarkıların şiddeti, antrenmanınızı duraklattığınızda size bir suç işliyormuş hissi verecek nitelikte. Tiesto, LOOPERS ve Maddix gibi sanatçılardan dinleyebileceğiniz bu kesintisiz bir müzik şöleni, özellikle antrenmanlarınızı bitirmek için ihtiyacınız olan ekstra enerjiyi içinizde patlatmaya ve ağırlık kaldırırken sınırlarınızı zorlamanıza yardımcı oluyor.

Epic Workout

Epic Workout, vücudunuzda pompalanan adrenalin ile birleştiğinde, St.Liaia’nın “Dancing on Glass” veya Gentlemen Hall’un “Sail into the Sun” şarkılarıyla arka planda size hayal edemeyeceğiniz gücü veren oynatma listelerinden biridir. Bu müzik listesi ile kendi sınırlarınızı yeniden keşfedeceğinizin garantisini veriyoruz!

Cool Down

Egzersizler bazen can sıkıcı olabilir. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak sizi çok zorlayabilirler. Ancak, bitirdiğinizde hissettiğiniz başarı hissi ve soğuma sırasında vücudunuzda hissettiğiniz güç, herhangi bir egzersizin bitişi için oldukça haz verici bir durumdur. Spotify’dan ulaşabileceğiniz Cool Down müzik listesiyle, kalp atış hızınızı Chris Call ve Martin Fox ile yavaşlatacak ve vücudunuzun inanılmaz bir şekilde gevşediğini hissedeceksiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER