Twitter’da Takip Edebileceğiniz Ekstrem Kış Sporcuları

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, bazı sporseverlerin heyecanı da oldukça artmakta. Çünkü bir takım ekstrem kış sporları, hem sporseverlerin hem de seyircilerin oldukça ilgisini çekmekte.

Sizlere bu yazımızda, twitter’dan takip edebileceğiniz bazı kış olimpiyatları atletlerinin adreslerini vereceğiniz. Çünkü bazen twitter üzerinden yapılan bazı paylaşımlar kimi zaman gündem olmakta, kimi zaman da enteresan ve eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamakta.

1. Hilary Knight

hilary-knight

@Hilary_Knight

Ailesinde oldukça hırslı ve mücadeleyi seven kayakçılar olmasına rağmen, Hilary Knight kayak yapmayı tercih etmemiş. Kendisi Kanada’da kadın buz hokeyi liginde oynamakta. Hatta yılın en değerli oyuncusu ödülü bile var. Aynı zamanda Kış Olimpiyatlarında da gümüş madalyaya sahip.

Tüm bunlar onu takip etmeniz için yeterli olmadıysa, onun harika bir rol modeli olduğunu söylemeden geçmeyelim.

2. Steven Holcomb

steven-holcomb

@StevenHolcomb

Çok iyi bir “dansçı” olmasının yanında, olimpiyatlarda kızak yarışlarının gözde ismi Steven Holcomb’un an itibariyle 19,5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Gözüyle ilgili bir hastalığı olmasına rağmen bu kadar başarılı olmasını, motivasyonunu ve inancını asla düşürmemesine bağlıyor. Steven’ın 2014 kış olimpiyatlarında, kendi alanında bronz madalyası bulunmaktadır.

3. Julia Mancuso

julia-mancuso

@JuliaMancuso

Alplerde profesyonel anlamda kayak yapan gelmiş geçmiş en “süslü” bayan kimdir desek, akıllara hemen Julia Mancuso gelmektedir. Kendini bir çok yönden kanıtlamış, özgür ruhlu ve yarı zamanlı olarak modellik yapan Julia’yı, arkadaşları “Super Jules” olarak adlandırıyor. Ama o kendisinin, “Jedi Master” olarak adlandırılıyor olmasını daha çok seviyor gibi.

4. Shaun White

shaun-white

@ShaunWhite

Profesyonel kar kayakçısı ve bir müzik grubunun üyesi olan Shaun, 29 yaşında Amerika’lı bir atlet. “Başbelası” olarak adlandırılan kişilerden biri olan Shaun’u, yalnızca kar kayağıyla ilgili değil, bir çok konuyla ilgili attığı eğlenceli tweetleri sayesinde, bir çok kişi takip etmektedir.

5. Ashley Wagner

Ashley-Wagner

@AshleyWagner2010

Artistik buz panteni dalında Amerika’da bir çok kez şampiyonluk yaşayan ve kış olimpiyatlarında bronz madalyaya sahip olan Ashley’nin, başarılarıyla ilgili bir çok bilgisine ulaşabileceğiniz twitter hesabını mutlaka takip etmelisiniz!

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER