2020’nin En İyi Konsol Oyunları

Xbox gibi oyun konsollarında oynayacağınız en muhteşem oyunları arıyorsanız incelememizi mutlaka okuyun.

Xbox One ve Playstation‘ın bu sene binlerce oyun çıkardığını ve bunlar arasında seçim yapmanın ne kadar zor olduğunun farkındayız. Yıllardır başından kalkmadan oynadığımız oyunların arasındaki favorilerimizi sizlerle paylaşmaya karar verdik.

FIFA 20

Biraz klasiklerden başlayalım istedik. Birçok oyun sever tarafından her sene heyecanla yenisinin çıkması beklen FIFA, hiç şüphesiz ve doğrudan en iyi Xbox One oyunları listemizde zirvede!

Bu yılki değişikliklerle EA, özellikle oyun modları ve istatistiksel müdahaleler için istediklerimizi vermiş ve doğru yönde bazı cesur adımlar atmış gibi görünüyor.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale, 2017’deki çıkışından bu yana inanılmaz bir yükseliş gösterdi ve nedenini anlamak hiç de zor değil! Oynaması ücretsiz bu inanılmaz Xbox One oyunu, oyunculara kavraması oldukça basit bir konseptle enerjik ve multiplayer seçeneğiyle eğlenceli bir online oyun deneyimi sunuyor.

Sürekli içerik güncellemeleri, Fortnite’ın lansmanından bu yana bir yıl boyunca taze kalmasını sağlar, böylece en iyi Xbox One oyunları listesinde kolayca yer alır.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto sadece Xbox One platformundaki en iyi sandbox oyunlarından biri değil, aynı zamanda diğer tüm mecralarda efsane hale gelmiş bir oyun.

Grand Theft Auto’dan istediğimizi almaya alışkınız, ancak Trevor, Franklin ve Michael’ın bize getirdiği şey, tamamen farklı üç perspektiften görülen şaşırtıcı derecede iyi gerçekleştirilmiş bir şehir oldu.

Bununla beraber oyuna, oyuncunun oyunu daha önce tamamlamış olsa bile farklı bir perspektiften deneyimlemesini sağlayan yepyeni first-person modu eklendi. Ayrıca, San Andreas’ın her zamankinden daha muhteşem görünmesini sağlamak için grafiklere lezzetli bir revizyon verildi. Ve doğruyu söylemek gerekirse, GTA zaten her zaman en iyi oyunlardan biriydi..

The Witcher 3: Wild Hunt

Sadece Xbox One’daki en iyi oyunlardan biri değil, The Witcher 3 tüm zamanların en iyilerinden biri olduğu konusunda oldukça iddialıyız. The Witcher oyun tasarımında olağanüstü bir başarı örneği sergiliyor. Ayrıca bu mükemmel oyunda becerilerinizi test etme yeteneğine sahip oluyorsunuz. Belki oyunu silip süpürdükten sonra Henry Cavill’in Geralt rolünü üstlendiği Witcher dizisine şöyle bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Forza Horizon 4

Forza Horizon sadece Xbox One’daki en iyi sürüş oyunlarından biri değil, herhangi bir oyun konsolonun en iyilerinden biri. İngiltere ayarı, yarış stilleri ve koşullarında büyük çeşitlilik sağlayabilmek adına harika bir iş çıkarıyor. Ayrıca, oyun deneyiminiz boyunca ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış gibi farklı temalar sunarak, uzun vadede can sıkıntınızı geçirmeyi hedefliyor.

Just Cause 4

Yıllardır bu serinin en büyük hayranlarından biri olarak Just Cause 4, büyük bir bütçe harcaması sonra istediğimiz her şeyi bize sunmuş olduğunu görüyoruz. Bu oyun bizlere genişletilmiş bir açık dünya ortamında benzersiz ve çılgınaksiyon sahneleri sunuyor. En önemlisi, sizi çok zorlamayarak, keyif almanıza odaklanır ve bomba gibi bir oyun deneyimi yaşatır.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER