Antrenman Programını Grup Dersleri ile Canlandırmak İsteyenler! Bu Yazı Sizin İçin…

Beslenme programı, kas kütle artış süresi, ağrılar ve çözümler… Bunları yaparken sosyalleşmek ve eğlenceli grup derslerinin de tadını çıkartmak istemez misiniz?

Vücudun, ağır antrenman programının yanı sıra esnekliğinizi de arttıracak çalışmalara ihtiyacı var. Bunun için bir pilates dersine girmenizin büyük faydası olacaktır. Sadece pilates için sınırlandırmak da çok doğru olmuyor.

Body Pump grup dersleri yağ eritmenize, vücudu şekle sokmaya ve zayıf olan kaslarınızı güçlendirmeye birebir. Body Pump, müzik eşliğinde halterler ile yapılan bir grup dersidir. Body Pump gibi Body Combat, RPM, Cxworx, hepsi eğlenerek ve sosyalleşerek amacınıza ulaşmanızı kolaylaştıran grup dersleri.

Bu tarz grup dersleri ile antrenman programınıza renk katmak isterseniz eğer, sadece grup derslerine giriş yapabileceğiniz bir site önerimiz olacak. www.fitinclass.com sitesi tek üyelik ile anlaşmalı tüm spor salonlarının grup derslerine giriş yapabileceğiniz bir sistem. Randevu kaydınızı sistem üzerinden yapıyorsunuz. Dilediğiniz zaman istediğiniz bölgedeki stüdyo veya salonun grup dersine kayıt yaptırıp giriş yapabiliyorsunuz.

fitinclass

Tek bir site üzerinden basit bir sistem ile grup derslerine katılabilir, sıkıcı egzersiz planlarını eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Vücut geliştirme sürecini eğlenceli hale getirmek isteyen herkes www.fitinclass.com‘u kullanabilir.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER