Yeryüzündeki En Yenilikçi 9 Spor Salonu

Dikkat! Bu listedeki salonlar büyük bir hayranlık yaratabilir. Çoğunluğu Amerika’da olan bu salonlarda spor yapmak çok başka bir deneyim.

1. The Green Microgym’de Yaktığınız Kaloriler Elektriğe Dönüşsün  

The Green Microgym
The Green Microgym

Sporcuların eforlarını, yinelenebilir enerjiye çevirme amacıyla kurulan The Green Microgymb Belmont Portland, koşu bantlarını ve kondisyon bisikletlerini elektrik enerjisi üretebilecek şekilde dizayn ettirmiş.

2. Devasa Salon: The Sports Center Chelsea Piers New York

4_ChelseaPiersSportsCenter_Fred-George_post
The Sports Center Chelsea Piers New York

Bu spor salonu o kadar büyüktür ki Amerika’nın tek, dünyanın sayılı triathlon belgeli spor salonudur. Triathlon belgeli alanlardan yüzme, bisiklet, koşu ardı ardına yapılabilir. Günlük 100 fitness grubunu ağırlayabilecek, 40 eğitmene sahip olan salonun amacı daha fazla insanı sağlıklı hale getirmek.

3. DeFranco’s Wyckoff New Jersey’de Dikkatiniz Asla Dağılmayacak

DeFranco_s
DeFranco’s

Dikkatinizi bozan her şeyden sizi kurtaran, sadece kendinize ve antrenmanınıza odaklanmanızı sağlayan DeFranco’s ile televizyonlardan ve vitamin bar sohbetlerinden arındırılmış, yüksek tempolu bir antrenman yapabilirsiniz.

4. Buzun Gücü: Athletic Republic Amerika

Athletic_Republic
Athletic Republic

Buz her zaman en iyi fitness ekipmanıdır.” bakış açısı ile hayata geçen Athletic Republic, koşu bantlarını buz ile kaplayarak size olduğunuz yerde 45 km hıza ulaşabileceğiniz bir buz pisti sunuyor.

5. Peak Performance New York’taki Şampiyon Antrenörler

Peak_Performance
Peak Performance

En özel ilgiyi göreceğiniz bu salon, basit görünüşünün altında çok büyük değerlere sahip. Vücut geliştirme ve fitness şampiyonları, kişisel antrenörünüz olacak, en iyi şekli alabilmeniz için, sizinle fitness dünyasının en gizli sırlarını paylaşacaklar.

6. Green Fitness Studio ile Geri Dönüşüm 

Green-Fitness-Studio
Green Fitness Studio

Brooklyn New York’ta yer alan bu ekoloji dostu Green Fitness Studio, geri dönüştürülebilir fitness aletleri kullanmasının yanında yaşayan tavanı ile ilgi çekiyor. Çim ile kaplı 185 m2’lik alanı içinizi rahatlatacak cinsten.

7. Profesyonel Bir Duruş: Cressey Performance 

Cressey Performance
Cressey Performance

Hudson Massachusetts’te yer alan bu salon çok farklı. Gereksiz fitness aletlerinden kurtularak, profesyonel atletler için profesyonel atletler tarafından hayata geçirilen bir proje Cressey Performance. Sakatlıklardan uzak duracağınız, güç antrenmanlarınızı burada yapmak isteyeceksiniz.

8. Crunch Gym Uçmayı Öğretiyor

15_Crunch-AntiGravity-Yoga_no-credit_post

Amerika’nın her eyaletinde giderek yaygınlaşan yerçekimi karşıtı yoga (antigravity yoga) eğitimlerini Crunch Gym’de derinlemesine alabilirsiniz.

9. Milyon Dolarlık Bebek: David Barton Gym

David-Barton-Gym
David Barton Gym

Spor salonunuzu gece kulübü olarak görmek ister misiniz? David Barton bu fikirle yola çıkarak 230 Milyon dolar kazandı, ve kazanmaya devam ediyor.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER