GRIPAD AĞIRLIK ELDİVENİ – Bir Benzeri Yok!

GRIPAD®  ağırlık eldivenleri, fitness ve ağırlık antrenmanlarında kullanılan, inovatif bir tasarıma sahip fitness aksesuarı. İncelemelerimiz sonucunda, piyasada bulunan en yaratıcı ve en ileri teknolojiye sahip kullanışlı ağırlık eldiveni olduğunu söyleyebiliriz.

GRIPAD® ürünlerini tam olarak eldiven olarak tanımlayamayız. Özel pad’leri sayesinde ellerinizin, eldivensiz bir çalışma ile görebileceği zararlardan korur ve çok daha rahat etmelerini sağlar. Üretiminde kullanılan yenilikçi malzemeler ve patentli tasarımı sayesinde, diğer sıradan eldivenlere kıyasla, üst düzey bir performans göstermenize yardımcı olur.

Kullanımı tüm dünyada hızla yayılan bir fitness aksesuarı olan GRIPAD®, ağırlık kaldırırken kullandığınız ekipmanlarda içermesi gereken, neopren malzemeden yapılmıştır. Üretiminde %100 neopren kullanılmış.

Neopren, tüm hava koşullarına, sıvı ve gaz halindeki petrol ürünlerine, suya ve tuza dayanıklı bir kumaş olduğu için, sörf ve dalış kıyafetleri bu malzemeden üretilir. Neopren – 20°C’ye ve 120°C sıcaklığa dayanıklıdır. Cilt ile adeta bütünleşen esnek yapısı sayesinde hareket kolaylığı sağlıyor.

Benzeri olmayan fitness eldiveni avuç içine sabitleniyor ve esnek parmak bantları sayesinde hemen her kalınlıktaki parmağa uyumlu. GRIPAD®’in dört katlı tutma yeri, avuç içine ve parmaklara mükemmel şekilde oturuyor ve kullandığınız ağırlık ya da ekipman ile %100 temas etmenizi sağlıyor.

GRIPAD®NEDEN DİĞERLERİNDEN DAHA ÜSTÜN?

CrossFit veya ağırlık egzersizlerinizde GRIPAD® kullandığınız ilk seferde onun farkını hissedersiniz. Tasarımı, dikişleri ve kumaşı ile diğer klasik egzersiz eldivenlerinden açık ara öndedir ve daha fazla avantaj sağlamaktadır. GRIPAD®’in sunduğu benzersiz özellikler şunlardır:

  • Dört katlı, yoğun neopren doku
  • Her biri ayrı ayrı dikilmiş katlar
  • Rahatlık sağlayan yumuşak neopren iç yüzey
  • Sağlam tutuş için köpek balığı derisi dokulu neopren dış yüzey
  • Parmakların rahat hareket edebilmesi için ergonomik 3 parmaklı tasarım
  • Dayanıklı, rahat ve esnek yapı
  • Çok kalın olmayan avuç desteği
  • Parmaklara daha doğal bir kavrama sağlayan açık tasarım
  • Gerçek hareket çeşitliliği
  • Herhangi bir yere takılmaz ya cildi rahatsız etmez
  • Terlemeyi, nemlenmeyi ve bakteri birikimini önler
  • Esnemez ve sabit kalır
  • Elleri boyamaz ve kötü kokuya neden olmaz
  • Nasır oluşumuna ve su toplamasına yol açmaz
  • Standart boyuttaki ürün herkesin eline uyar
  • Şık bir görünüme sahiptir ve güçlü bir tutuş sağlar

GRIPAD®’in Patentli Tasarımı Minimum Kapatma ve Maksimum Koruma Sağladığı Gibi Antrenmanınızı En Güvenli ve En Etkili Şekilde Yapmanızı Sağlar.

%100 NEOPREN

Dalış elbiselerinin yapıldığı malzeme olan neoprenden üretilen GRIPAD® egzersiz eldivenleri, sağlam ve rahat bir tutuş sağlar ve nasıra, su toplamasına engel olur. Sıradan eldivenlerde koku ve bakteri oluşumuna yol açan nem birikimini ve terlemeyi önler. Avuç içine oturan benzersiz pedi ve esnek parmak bantları sayesinde hemen hemen herkesin eline tam olur.

GRIPAD® AĞIRLIK ELDİVENLERİ NEDEN FARKLIDIR?

MALZEMESİ: GRIPAD® ağırlık eldivenleri %100 neoprenden üretilmiştir ve dayanıklı, sağlam ve esnektir. Üstün bir kavrama sağlar ve kaymalara yol açan terlemeyi önler.

YAPISI: Dört katlı yüksek kaliteli neopren dokusu, tek tek dikildiği için benzersiz bir egzersiz eldiveni ortaya çıkmıştır. Ekstra rahatlık sağlaması için pedin iç kısmı yumuşak neoprenden üretilmiştir. Pedin dış kısmındaki köpek balığı derisi dokusuyla GRIPAD® piyasadaki en yenilikçi ağırlık eldivenidir.

TASARIMI: Parmakların iç kısmını ve avuç için komple kaplayan tasarımı sayesinde birlikte çalıştığınız ağırlık ya da ekipmanı çok iyi kavramanızı sağlar. Klasik egzersiz eldivenlerinin aksine, işaret parmağı, orta parmak ve yüzük parmağı birkaç kullanımdan sonra esner ve elinize tam uyum sağlar. GRIPAD®’in benzersiz parmak bantları, ağırlıkları ya da ekipmanları düzgün bir şekilde tutmanız için ideal kalınlıktadır. GRIPAD®’in benzersiz açık formlu tasarımı, ağırlık kaldıranlar için hareket kolaylığı ve sağlam bir kavrama sağladığı gibi, diğer sıradan eldivenler gibi kırışmaz, toplanmaz ve terletmez.

Erkekler İçin GRIPAD®

Erkekler-Icın-Gripad
Erkekler İçin Gripad

Eğer en iyi ağırlık eldiveni hangisi diye merak ediyorsanız, onu buldunuz. GRIPAD® aslında teknik olarak bir eldiven değildir; daha çok bir tutacak gibidir, onu piyasadaki diğer eldivenlerden ayıran en büyük özellik de budur. Hem bir eldiven gibi elinize tam oturur, hem de bir eldivenin yol açabileceği dezavantajlar onda yoktur. GRIPAD® egzersiz aksesuarlarına tamamen farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak. Hemen hemen tüm egzersiz ve ağırlık eldivenleri ellerinizi terletir ve havasız bırakır. GRIPAD® nefes alabilen neopren kumaştan üretildiği için, hem terletmez, hem de üstün bir tutuş sağlar. GRIPAD®’in dokulu dış yüzeyi, kullandığınız ekipmanı ya da ağırlığı tam olarak kavramanızı sağlar ve yumuşak pedleri ile elinizi korur. Ağırlıklar elinizden ne kadar az kayarsa, sakatlık riskiniz o kadar azalır. GRIPAD®, ağırlık arttığında nasır oluşumuna, su toplamasına ve parmaklarınızın kesilmesine yol açmaz, böylece konforlu bir şekilde antrenmanınızı bitirebilirsiniz. Klasik eldivenlerin hiçbiri bunu garanti edemez. Boyutu küçük ama kavrama ve koruma gücü kendinden büyük olan GRIPAD®, kullanabileceğiniz en etkili egzersiz eldivenidir. GRIPAD®, spor salonunda en iyi performansı göstermenize ve en güvenli şekilde antrenmana devam etmenize yardımcı olur.

Kadınlar İçin GRIPAD®

Kadinlar-icin-Gripad
Kadınlar İçin Gripad

Eskiden sadece erkeklerin ağırlık egzersizi yaptığı düşünülürdü. Zaman değişmiş olsa da piyasada hala çoğunlukla erkek anatomisine uygun ağırlık eldivenleri satılmaktadır. Kadınların egzersiz eldiveni kullanırken yaşadığı en büyük sorun ellerinin su toplaması ve sertleşmesidir. Kadınlara özel üretilmiş GRIPAD® ağırlık eldivenleri, sıradan bir eldivenin asla sunamayacağı özelliklerle donatılmıştır. Nasır, su toplaması, terleme, kötü koku ve tahrişe elveda diyebilirsiniz. GRIPAD® egzersiz eldiveni, dumbbell ve kettlebell ile çalışırken, bench press, sırt, biceps, triceps egzersizleri yaparken, CrossFit, kürek, spinning antrenmanında ve genel antrenmanlarda kullanıldığında büyük kolaylık ve avantaj sağlar.

GRIPAD® Elite

gripad-elite
Gripad Elite

Büyük bir titizlikle dizayn edilerek, sıkı, rahat ve dinamik bir kavrama sağlayan ve en sağlam Neopren kumaştan üretilen GRIPAD ELITE®, en iyi antrenman deneyimini sağladığı gibi, kendi şık ve nefes alabilen saklama kutusu ile birlikte satılır. Minimalist tasarımı ve köpek balığı derisi dokulu yüzeyi ile nasır oluşumunu ve su toplamasını önler. Dinamik hareket kabiliyeti sağlayan özel yapısı sayesinde avuç içine tam oturur ve esnek parmak bantları ile her kalınlıkta parmağa uyum sağlar. GRIPAD ELITE® minimum kapatma ve maksimum koruma sağlayarak nasır, su toplaması, terleme, kötü koku ve tahrişi önler. Tüm dünyada GRIPAD® ve yeni GRIPAD ELITE® sporcuların rutin antrenmanlarının bir parçası haline gelmiştir.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER