Keyif Alacağınızdan Emin Olduğumuz 10 Ekstrem Spor

İzlerken hepimizin keyif aldığı; ancak icra etmenin cesaret istediği ekstrem sporları sizin için listeledik. Göründüğünden çok daha zor olan bu sporları, eğitmenler eşliğinde yapmanızı tavsiye ederiz.

Kaykay

Kaykay
Kaykay

Kaykay adrenalin tutkunlarının en sevdiği ve en popüler ekstrem sporudur. Kaykay pistlerinde özel hareketler sergilenerek yapılan bir spor, eğlenceli olduğu kadar kasksız ve korumasız yapıldığında tehlikelidir.

Serbest Atlama

Serbest-Atlama
Serbest Atlama

En geniş kapsamlı ekstrem sporlardan biri olan serbest atlama sporu, sporcunun keyfine göre şekillenebilir. İsterseniz bir dağın tepesinden motorsikletle, isterseniz bir gökdelenin en üst katından, isterseniz de bir uydudan dünyaya atlayın. Paraşütünüz yanınızdaysa yere inene kadar serbest atlayışın keyfini çıkarın.

Bungee Jumping

Bungee Jumping
Bungee Jumping

Adrenalin tutkunlarının senede en az 2-3 sefer mutlaka yaptığı, heycanın doruklarına çıkartan, tehlikeli mi tehlikeli, cesaret isteyen spor bungee jumping.

Tüplü Dalma

Tuplu-Dalma
Tüplü Dalma

Ülkemizde daha çok hobi olarak bilinen aslında önemli bir ekstrem spor olan tüple dalma, profesyonel eşliğinde yapılması gereken en ufak hatalarda ciddi sorunlar yaşayabileceğiniz bir spordur.

Dağ Bisikleti

Dag-Bisikleti
Dağ Bisikleti

Henüz tecrübe etmemiş olanların gözünü korkutan, tecrübe edip başarabilenlerin ise tekrar tekrar yapmak istediği sporlardan biri olan dağ bisikleti, adrenaline doyuran tehlikeli sporlardan biridir.

Buz Tırmanışı

Buz-Tirmanisi
Buz Tırmanışı

Ülkemizde pek fazla yaygın olmayan fakat dünya çapında çok fazla hayranı bulunan bu spor, en tehlikeli ekstrem sporlardan biridir.

Rafting

Rafting
Rafting

Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden olan rafting sporu adrenalin bağımlılığına göre parkur seçimlerinde değişiklik göstermektedir. Suyu seviyorsanız, dengede durabiliyorsanız ve en önemlisi adrenalin arıyorsanız rafting tam size göre.

Zorbing

Zorbing
Zorbing

Fotoğrafı görür görmez yüzünüzde bir gülümseme belirdiğini görür gibiyiz. Arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz en eğlenceli sporlardan biri olan zorbing, tehlikesi neredeyse yok denecek kadar az olan, ama yine de inanılmaz bir heycan yaşatan bir spordur.

Dalga Sörfü

Dalga-Sorfu
Dalga Sörfü

Son 5 senede ülkemizde oldukça meşhur hale gelen, özellikle düzenlenen yarışmalarla adını sıkça duyuran dalga sörfü suyu seven adrenalin tutkunlarının en keyif aldığı sporlardan biri olmayı başarmıştır.

Mağaracılık

Magaracilik
Mağaracılık

Diğer ekstrem sporlara göre biraz daha pasif kalan mağaracılık, daha çok yeni yerler görmekten ve yeni bir şeyler keşfetmekten heycan duyan sporseverlere göre bir aktivitedir.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER