Ünlü Snowboard Yıldızları FIS Snowboard World Cup’ta

Dünyanın ünlü snowboard yıldızları, şehrin ortasında yaşanacak unutulmaz bir yarış için 20 Aralık’ta FIS Snowboard World Cup için İTÜ stadyumunda buluşuyor.

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen FIS Snowboard World Cup, Türkiye Kayak Federasyonu’nun girişimleriyle Londra, Moskova, Quebec, Barselona ve Stockholm gibi şehirlerin ardından, 20 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek. Bugüne kadar kurulan en büyük snowboard rampasında gerçekleşecek yarış izleyenlerin nefeslerini kesecek. 42 metre yüksekliğinde ve 110 metre uzunluğundaki rampa 350 ton karla kaplanacak. Aynı zamanda sezonun ilk yarışı olan organizasyonda 45 erkek, 20 kadın sporcu yarışacak. Big Air kategorisinde düzenlenen yarışın en çarpıcı özelliği ise tarihte ilk defa kadınların da bu kategoride yarışacak olması.

FIS Snowboard World Cup yarışların yanında seyirci etkinlerine ve konserlere de sahne olacak. Yeni albümleri “Altüst” ile büyük beğeni toplayan Athena grubu, final yarışlarının hemen ardından sahnede olacak. Finallerden önce ise Kamufle, Bubituzak ve Power FM DJ’lerinin performansları dinlenebilecek.


Organizasyon kapsamında Türkiye’nin ilk kış fuarı Winter EXPO’da 19-20 Aralık tarihlerinde İTÜ Spor Salonu’nda ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Spordan turizme, tekstilden hızlı tüketime, kış endüstrisini bir araya getirecek fuara, kışa dair ürün ve hizmetler sunan birçok marka ve kamu kuruluşu katılacak.

Program

Kapı açılış: 11:00
Yarışmalar – Eleminasyon Serisi: 11:00-16:00
Kamufle: 16:00-16:45
Bubituzak: 17:00 – 17:45
Final Training Serisi: 18:00-18:45
Final Yarışları: 19:00-20:30
Athena: 20:30

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER