İnovatif Fitness Ekipmanları ve Antrenmanları

Koşu bantlarından yoruldunuz mu? Halterleri indirip kaldırmaktan sıkıldınız mı?  Yeni aletler deneyerek, spor salonlarındaki monotonluğu ve can sıkılmasını üzerinizden atabilirsiniz. 

Ek olarak motivasyonunuzu yükseltebilir ve kaslarınızın, beklemediği hareketleri yapmaya zorlayarak, daha çok gelişmesini sağlayabilirsiniz.

1. Rope Trainer

Direnç seviyesini ayarlayarak, amacınıza yönelik antrenman yapabilirsiniz.

 

Çocukluğunuzda beden eğitimi derslerinde ipe tutunarak tırmandığınız günleri hatırlıyor musunuz? Şimdi bu hareketi, düşmekten ve etrafınızda sizi izleyen insanlardan utanma korkusu olmadan yapabileceğinizi hayal edin. Bu aletler sayesinde, sehpada oturarak, direncini yüksek veya alçak bir dereceye ayarlayarak, antrenmanlarınızı sürdürebilirsiniz.

Yüksek seviyelere ayarlayabileceğiniz direnç, size sağlamlık ve kas kütlesi kazanımı, düşük seviyelere ayarlayabileceğiniz direnç ise kardiyo yapmanızı ve kalori yakımı sağlayacaktır.

2. Suspension Training

Kendi vücut ağırlığınızla çalışabileceğiniz ekipmanlar.

 

Bu ekipmanlar sayesinde, kendi vücut ağırlığınızla ve yer çekimi kuvvetinin etkisiyle, yüzlerce çeşit hareket yapabilirsiniz. Bu sayede; isterseniz formunuzu korursunuz, isterseniz kaslarınızı güçlendirebilirsiniz, isterseniz de yağlarınızdan kurtularak kilo verebilirsiniz.

3. Spinning Bisikleti

Spinning bisikleti

 

Bu bisikletlerin mekanizmasında, sağa veya sola yatabilme özelliği bulunduğundan, kendinizi gerçekten dışarıda bir bisiklet kullanıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Bu aletlerle antrenman yapmaya başladığınızda; göreceksiniz ki, kullanırken vücudunuzu sabitlemeye çalışmak ve bu yönde enerji harcamak, bir çok kasınızı harekete geçirecek ve size büyük yarar sağlayacaktır.

4. Power Plate

powerplate
Power plate antrenmanları sayesinde hızlı bir şekilde istediğiniz forma ulaşabilirsiniz.

 

Titreşimli bir platformun üzerinde antrenmanınızı sürdürerek, kaslarınızın daha çok çalışmasını sağlayan bu aletler sayesinde, düşük seviyede efor harcar ve yüksek seviyede gelişim ve ilerleme kaydedebilirsiniz.

 

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER