Evde 30 Dakikada HIIT Antrenmanı

Henüz HIIT kardiyo egzersizlerini deneyimlemediyseniz hazır olun başlıyoruz! HIIT antrenmanlar genellikle hız gerektiren ancak oldukça etkili ve her seviyeye göre değiştirilebilen antrenmanlar olduğu için spor tutkunlarınca sıkça tercih edilir. Yapmanız gereken tek şey kendinizi zorlayabildiğiniz kadar zorlamak ve hızlı hareket etmek.

Aşağıda sizi hedeflerinize götürecek ve beklentinizi gerçek anlamda karşılayacak 6 süper HIIT kardiyo egzersizi bekliyor.

HIIT kardiyo egzersizindeki tüm hareketleri uygulamaya çalışın. Her hareket sonunda 60 saniye dinlenin. Her egzersiz dinlenme süresi dahil toplam yedi dakika sürer. Tüm hareketleri başa dönerek tam dört kez yapın.

Butt Kicker

Ayaklarınız kalça genişliğinde açık, elleriniz sırtınızın alt kısmında üst üste gelecek şekilde dik bir şekilde durun. Olduğunuz yerde koşarak, topuklarınızla kalçanıza dokunmaya çalışın.

Reverse Lunge – Alternating Sides

Ayaklarınız omuz genişliğinde açık, elleriniz kalçalarınızın üzerinde dik bir şekilde durun.

Sağ ayağınızı geriye doğru çekin ve her iki dizinizi de 90 derece bükerek aşağı doğru eğilin. Kalçalrınızı sıkın ve sırtınızı dik tutun.

Sağ ayağınızı iterek ve öne doğru adım atarak başlangıç pozisyonunuza geri dönün.

Pop Squat

Ayaklarınız bir arada ve elleriniz göğsünüzde durun.

Ayaklarınızı genişçe açarak zıplayın ve geniş bir squat pozisyonunda, uyluklarınız yere paralel olana kadar her iki dizinizi bükün ve sağ elinizle yere dokunun.

Başlangıç pozisyonunuza dönmek için zıplayın ayaklarınızı bir araya getirin. İki küçük zıplama hareketinin ardından aynı hareketi sol eliniz yere değecek şekilde tekrarlayın.

Downward Dog to Toe Tap

Elleriniz ve ayaklarınızın üzerinde klasik köpek duruşuyla başlayın. Kalçalarınızı kaldırın ve vücudunuzla ters bir V şekli oluşturun. Kollarınız ve bacaklarınız düz, karnınız sıkı ve sırtınız düz olmalıdır. Bacaklarınızın arkasında bir gerilme hissedebilirsiniz böyle durumlarda topuklarınızın yere değmesine gerek yoktur.

Bu başlangıç ​​pozisyonundayken, sağ elinizi kaldırın ve sol ayağınızdaki ayak parmaklarına hafifçe dokunmak için vücudunuzun o yönde doğal olarak dönmesine izin verin.

Elinizi başlangıç ​​pozisyonunuza geri getirin ve vücudunuz düm düz olacak şekilde ilerleyin. Köpek pozuna geri dönün ve bu ke hareketi sol elinizle tekrarlayın.

Forearm Plank

Ön kollarınızı yere dayayın ve dirseklerinizi omuzlarınızın altında ve elleriniz öne bakacak şekilde, kollarınız birbirine paralel olarak yerleştirin.

Bacaklarınızı arkaya doğru uzatın ve ayaklarınızı kalça genişliğinde açın.

Bu pozisyonunuzu koruyarak 1 dakika boyunca bekleyin. Kalçalarınızı sıktığınızdan ve karın bölgenizin etkili bir şekilde çalıştığından emin olun.

Basic Jump Rope

HIIT’in olmazsa olmazı! Egzersiz aralarında 30-60 saniye dinlenerek, yüksek yoğunlukta olabildiğince hızlı bir şekilde 30 saniye boyunca hareketi tekrarlayın. Atlama stilinizi yüksek yoğunluklu olduğu sürece istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Antrenmanınızı destekleyecek yağ yakıcı ürünleri Supplementler.com‘da inceleyebilirsiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER