Lezzetiyle “The Wrap” Sizi De Saracak

2007 yılında Hürriyet gazetesi tarafından Türkiye’de menüsünde sağlıklı ürünler olan en iyi 10 restorandan biri seçilen the Wrap, 12 seneden beri hizmet veriyor.

the-wrap-menu

The Wrap, light menüleri ve detoks smoothie’leri ile popüler olmuş bir restoran ve benzerlerinden farklı olarak, yediklerinizin sağlıklı olduğundan emin olmak için aşırı özen gösteriyor. Ağırlıklı olarak salata ve wrap(dürüm)’lerden oluşan menüsünde, yiyeceklerin yanında kalorileri de yazıyor. Bu bile tek başına yemeklerin sağlıklı olduğunun bir göstergesi.

Sağlıklı ve Bol Malzemeli Wrap’ler

Fesleğen ve parmesan peynirli patates püresi ile birlikte servis edilen soğuk ve sıcak tavuklu, kırmızı etli, deniz mahsüllü ve vejetaryen wrap’lerin fiyatı 18-22 lira arasında değişiyor. Çocuk menüsü, atıştırmalık, içecek ve tatlı seçenekleri de bulunan The Wrap’in Etiler Alkent karşısında ve Maslak Doğuş Power Center’da iki şubesi bulunuyor ve paket servis imkanı sunuyor. Etiler’deki şubenin keyifli bir bahçesi de bulunuyor.

The_Wrap_bahce

Smoothie’nizi Nasıl Alırdınız?

The Wrap’in geniş bir salata ve smoothie menüsü bulunuyor. Taze meyveler, %1 yağlı süt, yağsız frozen yoğurt, light vanilyalı dondurma ve tatlandırıcıyla (fruktoz/meyve şekeri) ile hazırlanan smoothie’lere, zevkinize göre protein tozu, arı poleni, buğday kepeği, yulaf kepeği, C vitamini ve soya lesitini gibi ek malzemeler eklemeniz mümkün.

The Wrap Etiler

Deneyenler tarafından çok sevilen ve pek çok müdavimi olan The Wrap, bu kadar fazla tercih edilmelerinin nedeni olarak şunları gösteriyor:

The Wrap Neden Bu Kadar Çok Tercih Ediliyor?

“The WRAP olarak 10 yıl önce hayalimiz, mümkün olan en taze malzemeler ile, sipariş anında hazırlamak kaydıyla hem çok sağlıklı, hem de çok lezzetli menüler hazırlamaktı. Her zaman trans yağ ve GDO’dan uzak durduk. Tercihen hep sızma zeytinyağı kullandık. Soslarımızı günlük yaptık. Kimyasal katkıları mutfağımıza sokmadık. Wrap’lerimizi ve salatalarımızı önceden hazırlayıp bekletmedik. Her seferinde yeniden taptaze hazırladık.

* Tüm yeşillik ve sebzelerimizi fırınlanmış istridye tozu ile zararlı tarım ilaçlarından arındırıyor ve dezenfekte ediyoruz. Desenfeksiyonda asla klor kullanmıyoruz.

* Kızartma yağlarında doğal antioksidanlar kullanarak sağlığa zararlı karbonlaşma ve reçineleşmenin önüne geçiyoruz.

* Trans yağ içermeyen ürünler kullanıyoruz.

* Tüm soslarımızı sızma zeytinyağı kullanarak yapıyor ve kimyasal koruyucu kesinlikle kullanmıyoruz!

* Gıda boyası ya da suni tatlandırıcılar gibi yapay katkıları mutfağamıza asla sokmuyoruz!

* Smothie’lerimiz yaparken birçokları gibi buz ve meyve şuruplarını karıştırmak yerine en iyi kalite meyve ve meyve suyu kullanıyoruz.

* Çoğunlukla ızgara ve buharda pişirme gibi daha sağlıklı pişirme yöntemlerini kullanıyoruz.

* Cam, plastik, kağıt ve kullanılmış yağ atıklarımızı geri dönüştürüyoruz.

* Tüm kırmızı ve beyaz et ihtiyacımızı  ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi ve    ISO22000:2005 gıda yönetim sistemi belgesi sahibi firmalardan karşılıyoruz”

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER