Kış Modasının Vazgeçilmez Aksesuarları

Havalar soğudukça kat kat giyinmeye ve üzerimizdeki canlı renkleri kaybetmeye başlıyoruz. Bu durumda n’apıyoruz? Şeytan ayrıntıda gizlidir diyor ve aksesuarlarla kıyafetlerimizi canlandırmaya devam ediyoruz.

Söz konusu erkek modası olunca, aksesuar kullanımı kritik bir önem kazanıyor çünkü sadece belli başlı parçalardan oluşan günlük kıyafetlere hayat vermenin tek yolu onları aksesuarlarla canlandırmaktan geçiyor. 2014/2015 Sonbahar-Kış sezonunda gözümüze çarpan aksesuarları paylaşmak istedik.

Slouchy Çantalar

kis-modasinin-vazgecilmez-aksesuarlari

Yumuşak deriden veya kumaştan bol ve salaş çantalar sadece kadınların kullandığı aksesuarlar değildir – en azından artık değil. ‘Smart casual’ tarzıyla uyumlu bu çok yönlü çantaları ofise giderken de kullanabilirsiniz. Sportif bir havası olan bu kullanımı rahat çantalarla spor salonunda bile şıklığınızdan ödün vermeyebilirsiniz. Aynı zamanda tatile çıkarken de ihtiyacınız olan her şeyi rahatlıkla sığdırabileceğiniz ideal bir el bagajıdır. Kız arkadaşınızın sizi böyle bir çantayla gördüğünde oldukça etkileneceğini söyleyebiliriz.

Dayanıklı Botlar

kis-modasinin-vazgecilmez-aksesuarlari3

Kar, yağmur, çamur demeden tüm hava şartlarına dayanıklı ve her zaman hazırlıklı olmalıyız. Soğuğa karşı sağlam durabilmek için önce yere sağlam basmalısınız. Sizi soğuktan ve her zeminde kaymaya karşı koruyacak bir çift bot edinmelisiniz. Artık bu tarz botlar modaya ve günlük kullanıma uygun tasarlanıyor, renkleri ve stilleriyle sizi her an dağ tırmanışına gidecekmişsiniz gibi göstermiyor.

Deri Eldivenler

kis-modasinin-vazgecilmez-aksesuarlari2

Şu bir gerçek ki, erkekler kadınlar kadar kat kat giyinmeyi sevmez ve belki onlar kadar üşümedikleri için buna ihtiyaç duymazlar. Ama bu hiç üşümedikleri anlamına gelmiyor. Hem soğuktan korunmak hem de stilinize sınıf atlatmak için, sadece bir çift şık deri eldivene ihtiyacınız var. Emin olun, ister klasik ister spor bir eldiven ile hemen hemcinslerinizin arasından sıyrılabilir ve stil sahibi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Sizin en sevdiğiniz kış aksesuarları neler? Lütfen görüşlerinizi yorum olarak belirtmekten çekinmeyin…

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER