Garip Bir Milyoner: Daniel Norris

Daniel Norris 21 yaşında. Amerikan Beyzbol Ligi takımlarından Blue Jays Toronto takımının oyuncusu.  Amerika’nın genç yaşta milyoner olmuş sporcularından biri. Fakat onu diğerlerinden farklı kılan yaşam biçimi.

Daniel, Shaggy ismini verdiği 10.000 dolarlık karavanda yaşıyor, sakallarını balta ile traş ediyor  ve yemeklerini kamp ateşinde pişiriyor.

daniel-norris-1024
Daniel Norris, Blue Jays Toronto

Takımıyla yeni sözleşme imzalaması karşılığı, imza parası olarak 2 milyon dolar alan Daniel, hem spordaki başarısı hem de spor dışındaki yaşamıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından tanınmakta. Kendisine neden böyle bir hayatı seçtiği sorulduğunda, yükselen şöhretimin baskısı altında ezilmemek için şeklinde cevap veriyor. Fakat bu yaşayışın onu daha da şöhretli yaptığı ortada.

Daniel Norris
Daniel bu hayatı çok seviyor

Daniel sözlerine “Bu yaşam benim hayatımdaki bir Yin-Yang (zıtlıkların birbirini tamamladığını anlatan Çin felsefesi) İnsanlar bu yaptığımı tuhaf karşılıyor. Kimliğimi değiştiremem.İyi bir sezon geçirmek için  mutlu ve macera dolu bir sezon öncesi geçirmeliyim. Bu hayat beni mutlu ediyor.” diye devam ediyor.

Kazandığı parayla yatırımlar yapmak için mali danışmanlar tutan Daniel, tüm para kontrolünü danışmanlara bırakıyor ve harcamak için kendisine aylık yalnızca 800 dolar ayırıyor.

Norris'in Shaggy ismini verdiği çok sevdiği evi
Daniel’in Shaggy ismini verdiği çok sevdiği evi
Daniel baltasıyla  traş oluyor
Daniel baltasıyla traş oluyor

Oldukça hayranlık uyandıran yaşamından  ve paranın mutlulukla hiçbir ilgisi olmadığı düşüncesinden ötürü,  21 yaşındaki  sporcuyu takdir eder  ve  spor hayatında başarılar dileriz.

karavan

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER