Sporcard ile Yüzlerce Spor Salonu Tek Sitede Toplanıyor!

Spor salonu seçerken, tatildeyken, evinize yakın spor salonu ararken uğrayacağınız tek adres yıllardır Sporcard.com!

Tatile giderken, şehir değişikliği yaparken, evinizi taşırken antrenmanlarınıza ara vermek zorunda kalırsınız. Spor salonlarının yıllık fiyatları sizi ürkütür. Bunları hepimiz yaşarız. Spor yapmayı ne kadar sevsek de hayatımızın belli dönemlerinde bu bahaneler ile ondan vazgeçebiliriz. Ancak bu bahaneleri ortadan kaldıran bir sistem var: Sporcard!

Sporcard ile Ayda 99 TL’ye Spor Yapabilirsiniz!

sporcu-urunleri

Sporcard size az para ödeyip, istediğiniz yerde antrenmanlarınıza devam etme ayrıcalığını sağlıyor.

Sporcard İstanbul, İzmir ve Ankara’da yer alan yüzlerce spor salonu ile anlaşmalı bir sistemdir. 2 farklı üyelik avantajı ile de rahat bir şekilde kaydınızı yapmanıza yardımcı oluyor. Yapmanız gerek tek şey Sporcard.com’a girip şehrinize, semtinize yakın yerlerdeki spor salonlarını aratmak. İster klasik üyelik ister premium üyelik tercih edebilirsiniz.

Sporcard spor salonu üyeliğine özgürlük getiriyor. Spor salonlarını isimlerine, konumlarına, imkanlarına göre karşılaştırabiliyor ve istediğiniz kadar giriş yapabiliyorsunuz. İsterseniz premium üyelik paketini kullanarak klasik üyelik üyelikte kullanabileceğiniz salonlara ek olarak premium salonları da deneyebilirsiniz.

Sporcard üyeliğinizle cep telefonunuzdan siteye girip check-in yaparak salona giriş yapabiliyorsunuz. Burası önemli çünkü Sporcard.com’un salonlarla yaptığı anlaşmalar sayesinde kullanıcılar herhangi bir sözleşme imzalamadan istedikleri salona giriş yapabiliyor.

Spor Salonu Bulmanın En Kolay Hali: Sporcard

Dünyada birçok örneği bulunan bu sistemi Türkiye’ye dijital bir çözüm olarak getiren Sporcard.com, uzun vadeli spor salonu üyeliği yapamayan ya da yapmak istemeyen herkesin gönlünü kazanıyor. Spor salonu üyeliği ile ilgili bütün olumsuzlukları ortadan kaldırarak, spora yeni başlayanların da motivasyonunu yükseltiyor.

Sporcard’ın İstanbul sınırları ile başlayan hizmeti, İzmir’e, Ankara’ya yayıldı. Sporcardlıların artmasıyla bu sistem tüm Türkiye’nin  rahatça spor yapacağı bir sistem olmayı hedefliyor.

Detaylı bilgi için: www.sporcard.comu ziyaret edebilirsiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER