Supplementler Yılbaşına Yeni İndirimlerle ve Mağazalarla Giriyor!

Supplementler ile yeni yıla daha güçlü girin!

Supplementler yılbaşı indirimleri de bugün itibari ile başladı stoklar tükenmeden hemen kampanyaları inceleyin!

Türkiye’nin en güçlü mağazaları olan Supplementler şubeleri tüm şehirlere yayılmaya devam ediyor. 2020’de her yerde yanınızdayız!

Supplemenler Yılbaşı İndirimleri

Supplementler kampanyasının indirimli fiyat avantajlarını kaçmadan yakalamak için bu linke tıklayın!

Supplementler.com sitemizdeki indirimli ürünleri ve daha fazlasını hemen gözden geçirin, yeni yıl stoğunuz sağlam olsun.

Vitaminler Yılbaşı İndirimleri

Vitaminler yılbaşı kampanyası da başladı! Sporcular için en önemli vitamin ürünlerini indirimli fiyatlarla tıklayarak hemen satın alabilirsiniz.

Vitaminler.com ürünlerini inceleyerek size uygun vitamin desteğini çok daha uygun fiyatlarla hemen sipariş verebilirsiniz.

Yeni Supplementler Mağazaları

Supplementler olarak İzmir, Gaziantep, Eskişehir ve Yalova’da yeni mağazalarımızı açtık!

İzmir’deki 4. mağazamız olan Buca Supplementler mağazasının açılışını gururla duyuyoruz. 30.12.2019’da açılan bu mağazamız size en iyi hizmeti vermek için yanınızda!

Gaziantep’te açılan ilk Supplementler mağazası Şehitkamil’de kullanıcıları ile 22 Aralık 2019’da buluştu.

Yalova ilindeki ilk mağazamız 17 Aralık 2019’da Star AVM’de hizmet vermeye başladı.

Eskişehir’de açılan 2. Supplementler şubesi ise 14 Aralık 2019’da hizmete başladı. Alışveriş listeniz hazırsa hemen mağazamızı ziyaret edin!

Eskişehir Sablon Wellnes Club yanında yer alan yeni Supplementler şubemiz, kolaylıkla bulabileceğiniz bir lokasyonda konumlanıyor. Yalova’da ve Gaziantep’te açılan mağazanın açık adresi de aşağıda yer alıyor.

Supplementler İzmir, Gaziantep, Eskişehir ve Yalova mağazalarımızın adres bilgilerini tıklayarak Google Maps’te açabilirsiniz;

Supplementler Buca mağazası adresi: Adatepe, 62/7. Sk., Mağaza No:1  35400 Buca/İzmir 

Supplementler Eskişehir mağazası adresi: Sablon Wellness Club Sümer, Çuha Sk. No:19, 26140 Merkez/Odunpazarı Eskişehir

Supplementler Yalova mağazası adresi: Star AVM, Süleymanbey Mahallesi, Cengiz Koşal Caddesi Yalova, D:Kat: 1, 77200 Merkez/Yalova

Supplementler Gaziantep mağazası adresi: Sarıgüllük Mahallesi, İshak Rafet Isıtman Caddesi, No:23 Sanko Park AVM Kat:2 Mağaza No: 206, 27060 Şehitkamil/Gaziantep

Bildiğiniz üzere Supplementler markası olarak birçok il ve ilçede sporcu destek ürünlerini beğeninize sunduğumuz donanımlı mağazalarımız mevcut. Bu mağazalarımızda sitedeki sporcu gıda takviyelerini ve vitaminlerini geniş yelpazede görüp, inceleyebilirsiniz.

Yeni Supplementler mağazalarımızın açılışı konusunda heyecanlıyız, gelin bu heyecanı siz de paylaşın!

Diğer mağazalarımızdaki gibi İzmir, Gaziantep, Eskişehir ve Yalova’daki bu yeni şubelerimizde de dilediğiniz sporcu takviye ürününü ve vitamin takviyesini inceleyerek satın alabilirsiniz. Uzman satış ekibimize birebir yüz yüze sorularınızı yöneltebilirsiniz. Ayrıca mağazalarımızdan detaylı bilgi aldığınız bu ürünleri Supplementler.com e-ticaret platformumuzda haftalık kampanya avantajları ile sepetinize de ekleyebilirsiniz.

supplementler-3

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER