Definasyon Döneminde Kullanılabilecek 5 Takviye

Yılın her günü diyet uygulayan profesyonel vücut geliştirmeciler, farklı dönemlerde vücutlarını şekillendirmek için özel beslenme programları oluştururlar. Bu dönemlerden biri de vücuttaki fazla suyun atıldığı, kasların daha belirgin hale getirildiği ve vücutta depolanan yağın yakıldığı süreci içeren definasyon dönemidir. Yarışma hazırlığında olan ya da yağsız kas kütlesi kazanmak isteyenlerin uyguladığı definasyon diyeti boyunca bazı takviyeler de kaçınılmaz olarak beslenme programına eklenir. Kas gelişimini destekleyip uygulanan diyeti daha etkili hale getiren definasyon takviyeleri, hızlı bir şekilde yağ yakıp sporcuların en kısa sürede hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.

Bu yazımızda sizler için definasyon döneminde beslenmenize ekleyebileceğiniz en etkili 5 takviyeyi sıraladık. Gelin bu ürünlere ve ürün detaylarına birlikte göz atalım.

Kingsize Nutrition Fire Caps

Aralarında asetyl l-karnitin, tirozin, yeşil çay, kafein ve benzeri ham maddelerin bulunduğu 7 farklı bileşenden oluşan Kingsize Nutrition Fire Caps; profesyonel düzeydeki sporcular için geliştirilmiş bir termojenez ürünüdür. Patentli formüle sahip BioPerine® markalı piperin ham maddesi kullanılarak üretilen Kingsize Nutrition Fire Caps, yağ yakıcı özelliğini enerji kaynağı bileşenleriyle destekleyerek sporcular için mükemmel bir takviye haline gelir. Zengin içeriği sayesinde yağ yakımı ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan Kingsize Fire Caps, definasyon dönemindeki sporcuların kısa sürede istedikleri kas yoğunluğuna ve yağsız kas kütlesine ulaşmalarına yardımcı olur.

Kingsize Nutrition Thermo Carnitine

Sporcuların yağ yakımını hızlandırmak istedikleri definasyon döneminde, diyetlerine ekleyebilecekleri en iyi takviyelerden biri de Kingsize Nutrition Thermo Carnitine’dir. Her servisinde yüksek oranda L – karnitin desteği sunan ürün, taurin amino asitiyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde kompleks bir yağ yakıcı olma niteliği kazanır. İçeriğinde termojenik özellikleriyle bilinen yeşil çay ve kafein de bulunan ürün, B5 ve B6 vitaminleriyle ise yağsız kas kütlesinin korunmasına ve artırılmasına destek olur. Vücuttaki yağ hücrelerini parçalamaya odaklanan ve kas kaybı yaşamadan kilo vermeyi sağlayan Kingsize Nutrition Thermo Carnitine, likit formu ile kolay tüketim de sunan ideal bir definasyon dönemi takviyesidir.

Kingsize Nutrition Wat3r Out

Vücut geliştirme sporunu yarışmalara katılacak düzeyde bir profesyonellikle hayatına dahil eden sporculara özel üretilen Kingsize Nutrition Wat3r Out, ‘kupkuru’ bir vücuda sahip olmak isteyenler için mükemmel bir takviyedir. Kasların belirgin, damarlı ve parçalı bir görünüm kazanabilmesi için vücuttan atılması gereken yağ ve suya odaklanan Kingsize Nutrition Wat3r Out, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Vücuttaki ödem oluşumunu engelleyen ve idrar atılımını destekleyen özelliklere sahip valerian root, hibiscus, dandelion, horsetail ve daha pek çok bileşenden oluşan ürün; vücuttaki şişkinliğin ve sıvı tutulumunun azaltılmasına yardımcı olur.

Hardline Burner

Definasyon döneminde yağ yakımı için tercih edilebilecek en iyi ürünlerden bir diğeri de Hardline Burner’dır. L-karnitin’den taurin’e, yeşil çaydan guaranaya kadar pek çok yağ yakıcı özelliğe sahip bileşenden oluşan Hardline Burner, aynı zamanda vücuttaki su tutulumunu da azaltarak sporcuların istedikleri yağsız kas kütlesi kazanımına destek olan etkili bir gıda takviyesidir. Standart yağ yakıcılara ek olarak içeriğinde garsinya Kamboçya ekstresi bulunduran, B6 ve kromla zenginleştirilen Hardline Burner; kilo verirken kas kaybı yaşamak istemeyen sporcular için idealdir.

Hardline MCT Oil

Bir yandan termojenik etki gösterirken bir yandan da vücuda antrenman sırasında ihtiyaç duyduğu enerjiyi kazandıran Hardline MCT Oil, kaprilik asit ve kaprik asitten oluşan orta zincir trigliseridlerle formüle edilmiş bir gıda takviyesidir. Likit formu sayesinde kolay ve keyifli tüketim sağlayan özelliği ile öne çıkan ürün, hızla emilen yapısıyla kısa sürede etki gösterir. Definasyon diyeti yapanların beslenmelerine rahatlıkla ekleyebilecekleri Hardline MCT Oil, kas kütlesini artırıp yağ oranını düşürmenin en kolay yollarından biridir.

Definasyon dönemi hakkında daha fazla bilgi almak için Definasyon Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Yazımıza göz atabilirsiniz.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER