Yağ Yakıcı 4 Supplement

Bu yazımızda antrenmanla birlikte ve dengeli bir beslenme düzeninin yanında yağ yakma konusunda yardımcı olacak yağ yakıcı gıda takviyesi ürünlerini tanıtmak ve bu konuda bilgilendirmek istedik.

Hatları belirgin bir fiziğe ulaşmak için ağırlık antrenmanları en iyi çözümü sunar çünkü kaslara uygulanan düzenli direnç onların gelişip hacim kazanmalarını sağlar. Ancak mükemmel bir fiziğe ulaşmak için sadece ağırlık antrenmanları yetmez. Düzenli ve dengeli bir beslenme programı uygulamak, form da bir vücuda kavuşmak için en az ağırlık antrenmanları kadar önem verilmesi gereken bir konudur.

Ağırlık antrenmanları fazla yağ dokunuzdan kurtulmak konusunda size yardımcı olabilir. Araştırmalar ağırlık antrenmanları sonrasında metabolizmanın 36 saat boyunca yükselebileceğini göstermiştir. Ağırlık antrenmanları yağsız kas dokusu geliştirmenize de yardımcı olur ve gelişen bu kaslar kalori yakan enerji santralleri gibi görev görürler; yani kas oranınızı ne kadar arttırırsanız o kadar çok yağ yakarsınız.

Ancak karın kasları belirgin olan bir fiziğe sahip olmak istiyorsanız sadece ağırlık antrenmanlarına güvenemezsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi düzenli ve dengeli bir beslenme düzeni uygulamanız da şarttır. Böylelikle vücut yağ oranınızı belli bir oranın altına indirerek fazla yağlarınızdan kurtulmuş olursunuz.

Fazla yağlardan kurtulmanız konusunda beslenme düzeninize yardımcı olmak için “yağ yakıcı” olarak adlandırılan ve içinde vücudun yağ yakmasına yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış maddeler bulunduran gıda takviyeleri vardır. Bu gıda takviyeleri ağırlık antrenmanları ve dengeli bir beslenme düzeniyle birlikte hedeflediğiniz vücuda kavuşmanıza yardımcı olabilirler. Beslenmeni dengeleyecel taktikler için “Yağ Yakımını Hızlandıracak Tavsiyeler” başlıklı yazımıza da göz atabilirsin.

Supplementler.com L-Carnitine

Supplementler.com L-Karnitin, shot’lar halinde satılan oldukça lezzetli bir aromaya sahip likit l-carnitin türüdür. L-karnitin amino asidinin tüm özelliklerinden en verimli şekilde yararlanman için emilimi yüksek olan sıvı formda geliştirilmiştir. Her servisinde 3.000 mg patentli L-karnitin içeriği bulunur. Carnipure®, İsviçre’li Lonza firması tarafından üretilen, güvenli kullanımı klinik olarak test edilmiş, yüksek kalitede bir l-karnitin bileşenidir ve dünya çağında güvenilir markaların tercihi ham maddedir.

Grenade Thermo Detonator

Grenade İngiltere merkezli bir firma ve dünya çapında tanınmaktadır. Marka birçok ödüle sahiptir (European Diet & Weight Management Product of the Year 2013, 2014 and 2015, Fatburner of the Year 2013, 2014 ve Pre Workout of the Year 2012 bunlardan bir kaçıdır).

İçerisinde 100 kapsül bulunan Grenade Thermo Detonator termojenik etkiye sahip bir üründür. Sıradışı bir ambalaja sahip olan bu üründe 50 servis bulunur. İçerisinde yeşil çay ekstresi, turunç kabuğu ekstresi ve kafein gibi doğal bileşenler bulunur. Kafeinin yağların ayrışmasını yani lipolizi geçici olarak destekleyebileceği söylenir. Yeşil çay ve kafein kombinasyonunun norepinefrin seviyelerini destekleyebileceği söylenmektedir ki bu durum depolanan yağın parçalanmasını tetikleyebilir.

Weider L-Carnitine Liquid

Amerika merkezli bir gıda takviyesi firması olan Weider, bu alanda 70 yıllık bir deneyime sahiptir. Weider markalı ürünler 120’nin üzerinde ülke de tüketicilerle buluşuyor. Firma kalite, bilim, bilgi ve güveni kendine misyon olarak seçtiğini belirtir.

Weider L-Carnitine Liquid ürünü her biri 25 ml olan 20 ampulden oluşur. Kullanımı kolay bir ürün olarak karşımıza çıkar. İçerisinde 2500 Mg L-karnitin bulunmaktadır. Karnitin karaciğer ve böbreklerde sentezlenen bir amino asittir. Karnitinin öncelikli görevi yağ asitlerini mitokondriyaya yani enerji olarak yakıldıkları yerlere taşır.

Multipower L-Carnitine Liquid Forte

1977 yılında Almanya’da kurulan Multipower firması 30 yıllık deneyimiyle sporculara yönelik besin destekleri üretir. 36 ülkede ürünleri satılan Multipower birçok sertifikaya sahiptir.

Multipower L-Carnitine Liquid Forte 20 ampul içerir ve her bir ampulde 1800 mg L-karnitin bulunmaktadır. Ampul formunda olduğundan taşınma avantajı sağlar. Karnitinin enerji üretiminde önemli görevler aldığı söylenmektedir ve ayrıca vücudunuzdaki karnitin azlığı yorgunlukla ilişkilendirilir.

Hardline Burner

Türkiye’nin ilk spor gıdası markası olan Hardline 2003 yılında kurulmuştur. Hardline Kalite ve Ar-Ge laboratuarı TÜBİTAK ile yürütülen projelerle sporcu beslenme ürünleri alanında Türkiye’deki ilk ve tek laboratuar olmuştur.

Hardline Burner takviyesinin içinde 120 tablet bulunur. İçerisinde Garsinya Kamboçya, Guarana ve yeşil çay ekstresi bulunur. 20 mg l-karnitinin yanında 100 mg Taurin de içerir. Taurin amino asidinin obeziteye karşı faydaları olabileceği söylenmektedir. Ürünü yüksek tansiyonu olanlar kullanmamalıdır.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER