Fitness’ı Teknoloji İle Buluşturan Giysi: Athos

Giyilebilir teknoloji sektörü her geçen gün daha da ileriye gidiyor. Athos firmasının sporseverler için ürettiği bu giysiler sayesinde artık spor yaparken içiniz daha rahat olacak.

Çünkü bu giysinin sahip olduğu teknoloji sayesinde; kalp atış hızınız, kaslarınızın gerçekleştirdiği aktiviteler, nefes alma sıklığı, denge ve form gibi vücudunuzda gerçekleşen olayların analizleri, ufak bir bluetooth cihazıyla, cep telefonunuza aktarılıyor.

Athos Nedir?

Athos Giysileri
Bir adet t-shirt ve şorttan oluşan athos spor giysileri, vücudunuzda gerçekleşen olayların takibini yapıyor.

Athos teknolojik spor giysileri, uzun kollu bir t-shirt ve bir şorttan oluşuyor. Giyside bulunan sensörler sayesinde, kas gruplarınızda gerçekleşen hareketlerden, kalp ritminize, nefes alıp verme sıklığınızdan, duruş biçiminize kadar her şey analiz ediliyor ve anında bu verileri bluetooth teknolojisi sayesinde cep telefonunuzda görebiliyorsunuz.

Athos Ne İşe Yarar?

Özel sensörleri sayesinde, kaslarınızın harcadığı eforu ölçerek sizi bilgilendiriyor.
Özel sensörleri sayesinde, kaslarınızın harcadığı eforu ölçerek sizi bilgilendiriyor.

Özel olarak geliştirilmiş giysilerin üzerindeki sensörler sayesinde, vücudunuzda gerçekleşen olaylar analiz ediliyor ve eş zamanlı olarak cep telefonunuz aracılığıyla bilgi sahibi oluyorsunuz. Spor yaparken hangi kasınızın ne oranda çalıştığını, kalp atış seviyenizi ve hatta duruşunuzda bir dengesizlik olup olmadığını bile görebiliyorsunuz.

Bu giysilerin bir diğer faydası, yaptığınız hareketlerin sonucunda kaslarınızın performansınızı ölçmesi ve sporu yaptığınız amaç doğrultusunda ( zayıflama, kas hacmini yükseltme vs.) sizi bilgilendirmesidir. Bu sayede özel olarak sizinle ilgilenen bir antrenöre ihtiyacınız da azalmaktadır.

 

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER