Kickboks Şampiyonları Oneshot The World Series’de Buluşuyor

Kickboks şampiyonları Türkiye’nin en prestijli kickboks organizasyonu The Oneshot World Series’de buluşuyor.

25 Aralık’ta Antalya Mardan Palace’da gerçekleşecek ve dünyanın en iyi şampiyon dövüşçülerini bir araya getirecek bu çekişmeli gecede, birbirinden ünlü ve özel konuklar da yer alacak ve The Oneshot World Series’in Türkiye’deki ilk ayağında kickboks severler için unutulmaz bir gece yaşanacak.

Sevilen şarkıcılar Alexandra Stan ve Otilia’nın şarkılarıyla renk katacağı gecede, özel dans ve ışık şovları ve ünlü DJ performansları yer alacak. Sıradışı konseptiyle dikkat çeken Mardan Palace MonkeyClub’ta organizasyonun hemen ardından tüm dövüşçülerin, sanatçıların davetli ve bilet sahiplerinin katılacağı after party’de muhteşem bir eğlence ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

Kırmızı halıda, sanat, spor ve iş dünyasından ünlü konukların katılımıyla başlayacak gecede, Hande Ataizi, Özlem Yıldız, Ece Erken ve Simge Tertemiz tarafından röportajlar yapılacak, Kırmızı Halı etkinliğinin hemen ardından Mardan Palace Hotel’in lobisinde müzik resitali ve ikramlar eşliğinde kokteyl programı gerçekleşecek.

kickboks-dovusculeri
Saatler 23:00’ü gösterdiğinde, Mardan Palace Hotel’in 1800 m2’lik Dolmabahçe Salonu’nda, sahne, ring, 85 adet masa ve 7 adet özel locanın bulunacağı bu alanda, dünyaca ünlü sanatçılar Alexandra Stan ve Otilia şarkıları ve şovları geceye renk katarken, birbirinden zorlu ve heyecanlı 6 maç ile görkemli bir kickboks gecesini yaşayacaksınız.

Patrice Quarteron, Nieky Holzken, Zamiq Atakişiyev, Adem Bozkurt, Erkan Varol, Reyad Hamzah, Yaya Fath, Fatih Aydın, Yahya Alemdağ, Marouan Toutouh, William Diender ve Yusuf Karakaya gibi sporcuların katılacağı nefes kesen mücadelelerin ardından, Monkey Club’da 01.30’da başlayacak olan After Party’de DJ Kaan Gökman ve Otilia nın muhteşem performansları ve tüm konukların katılımıyla sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek bir eğlence sizi bekliyor.

 

 

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER