Sporcu Mutfağı: Fit Kitchen Suadiye

Diyet yapanların ve beslenmesine özen gösteren sporcuların mutfağı “Fit Kitchen” sağlıklı ve lezzetli protein yemekleri konseptiyle Suadiye’de açıldı.

fit-kitchen-suadiye-acildi

Sportif ve sağlıklı bir hayat tarzını benimseyen Sencer Gören ve 4 arkadaşı biraraya geldiler ve İstanbul Anadolu yakasında yaşayan, sporla ilgilenen ve beslenmesine özen gösteren kişilerin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve yüksek proteinli, gerektiğinde kompleks karbonhidratlar ve temel yağlar içeren yemekler sunabilecekleri Fit Kitchen’ı hayata geçirdiler. Fit Kitchen – High Protein Food ismiyle Suadiye Kazım Özalp Sokak’ta Ocak 2015’te açıldı.

fit kitchen suadiye

Spor Yapanlara Özel Menü

Menüde yağ yakımı, fitness ve kas yapımı için farklı yemek seçenekleri bulunuyor. Her bir yemeğin içerisindeki kalori ve protein oranını menüde görebilirsiniz. Spor yapan ve/veya beslenmesine özen gösteren kişilere haşlanmış tavuk göğsü ve lapa pilavdan, tatsız diyet yemeklerden başka lezzetli alternatifler de sunulabileceğini bizzat kanıtlıyorlar.

menu 1024x768
Fit Kitchen’ın Menüsü

Sağlıklı bir menü sunmanın yanı sıra, müşterilerine ve takipçilerine spor ve sağlıklı beslenme adına bilgi vermek gibi bir misyonları da bulunuyor. Restoran içinde ve sosyal medya hesaplarında doğru beslenmeye ve spora yönelik mesajlar da paylaşıyorlar. Asıl amaçları, spordan çıktıktan sonra salgılanan endorfin ve serotonin etkisiyle kendini çok iyi hissedenlerin, yemek yedikten sonra da aynı şekilde iyi hissedebilmelerini sağlamak.

fit kitchen suadiye protein

Fit Kitchen’ın Kadıköy bölgesine paket servisi de olacak. Bundan sonraki ilk hedefleri de kişilerin günlük ihtiyaçlarına göre düzenli olarak evlerine/işlerine haftalık veya aylık menü göndermek. Önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul’un farklı semtlerinde şube açmayı da düşünüyorlar.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER