Jake Gyllenhaal Southpaw’a Nasıl Hazırlandı?

Yakın zamanda gösterime girecek olan ve yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın yaptığı, “Southpaw” adlı filmin başrol oyuncusu Jake Gyllenhaal’ın, fiziksel anlamda rolüne nasıl hazırlandığı sevenleri için büyük merak uyandırmıştı.

Dilerseniz bu süreci aşağıdaki yazımızda, beraber inceleyelim.

Gerçek Bir Savaşçı

https://www.youtube.com/watch?v=lA63LTTIU7c

Filmde, 1980 doğumlu Jake Gyllenhaal, trajik olaylar sonucunda zor bir dönem geçiren “Billy Hope” adında bir boksörü canlandırıyor. Yönetmen Antoine Fuqua, “Jake, bir savaşçı gibi antrenman yapmalısın. Bu işi yalandan yapıyor gibi davranamazsın. Spora gitmelisin, her gün. Hem de günde iki defa. Pazar günleri dahil!” diyor.

Jake Gyllenhaal
Jake, rolünü tam anlamıyla oynayabilmesi için yoğun tempo antrenman yapmak zorundaydı.

Antoine, Jake’in gerçek bir savaşçıya dönüşebilmesi için onun, gerçek dövüşçülerle antrenman yapmasını sağlayarak, bir canavara dönüşmesini istemiş.

İki Taraf Da Memnun

Jake Gyllenhaal ise bu durumdan gayet memnun. Antoine’in onu her gün motive ettiğini, daha iyi çalışabilmesi için onunla birlikte antrenman yaptığını anlatıyor.

Jake Gylenhaal ve dünyaca ünlü rap yıldızı 50 Cent'in filmden bir karesi.
Jake Gylenhaal ve dünyaca ünlü rap yıldızı 50 Cent’in filmden bir karesi.

 

“Bu işe başladığımda boks hakkında hiç bir bilgim yoktu ve bunu öğrenmek zorundaydım. Bunu yapabilene kadar durmayacaktım. Sona doğru yaklaştığımızda, gerçekten bu işi yapabildiğimi hissetmeye başlamıştım.”

 

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER