Instagram Paylaşımlarıyla Etkileyen 15 Fit Ünlü

Halle Berry’nin Keanu Reeves ile John Wick’in çılgın dövüş sahneleri için nasıl eğitim aldığını görmek istemez miydin? Eğitiminin ardındaki sırları ve nasıl yaptığını açıkladığı storyler ve daha fazlasını paylaştığı profilinden kendinize yarayacak ufak ipuçları almak çok iyi olmaz mıydı?

Hollywood’un en ünlü yıldızlarının spor rutinlerini kendi rutinlerinize ekleyerek bu ipuçlarında ve püf noktalarından en iyi şekilde yararlanabilmeniz mümkün!

Tam tamına 15 yıldızı vücudunuzu ve tabii ki de hayatınızı şekillendirmenize yardımcı olmaları için seçtik. Stalk zamanı!

The Rock

https://www.instagram.com/p/B9om3qDFBSs/

Dwayne Johnson nam-ı diğer “The Rock” tabii ki de tüm zamanların en ikonik fiziklerinden birine sahip. Zaten WWE’de gerçek anlamda bir canavardı ama bununla yetinmeyip daha da büyüdü ve Hollywood’u ele geçirdi. Onun çılgın vücudu Baywatch, Pain & Gain, Hercules ve Fast and Furious serileri de dahil bütün filmlerinde parıl parıldıyor.

Rock, filmlerini çekerken veya televizyonda salınırken günlük antrenman programlarını ihmal etmeyen ünlü olarak adından söz ettirmesini beceriyor.

Dave Bautista

https://www.instagram.com/p/B89KIhil1q2/

Wrestlemania 35’te Triple H ile yaptığı maçtan sonra resmen WWE’den emekli olmaya karar veren Dave Bautista Tıpkı eski meslektaşı The Rock gibi Hollywood’da ikinci bir kariyer başlatmış bir güreşçi.

WWE’deki günlerinden önce Bautista, vücüdunu 17 yaşından yirmili yaşlarının sonlarına kadar kulüplerde tabiri caizse bir fedai olarak kullandı. İster inanın ister inanmayın, Bautista o günlerde şu ankinden daha ağırdı. Washington D.C.’de yetiştirilen bu büyük adam, gişe rekorları kıran Guardians of the Galaxy filmindeki Drax rolüyle Hollywood’u salladı.

Mark Wahlberg

https://www.instagram.com/p/B6QuQL1h700/

Mark Wahlberg’un Hollywood aksiyon filmlerinin baş kahramanı olduğunu ve adından söz ettirecek bir vücuda sahip olduğunu herkes bilir. Artık herkes bu etkileyici fiziğinin farkında olmasına rağmen, aslından Wahlberg’in her zaman bu formda olduğunu kimse bilmez. 20 yıldan daha uzun bir süre önce bile, vücuduyla 1997’deki Boogie Nights’ta ortalığı kasıp kavuruyordu.

Hugh Jackman

https://www.instagram.com/p/B8UNRqunp5H/

50 yaşında ama 20’lik gençlere taş çıkaran Hugh Jackman canlandırdığı Wolverine karakteriyle kendisini Hollywood yıldızlar listesinin başına oturttu. Logan’ı oynadığı 17 yıl boyunca, yıllar içinde değişen karakteri gibi fiziği de değişime uğradı. 2013’teki Wolverine’nin kesinlikle fiziğinin zirvesi olduğu iddia edilebilir.

İnanılmaz fiziğe sahip olduğu kadar kendisi oldukça da yetenekli bir oyuncu. Les Misérables’ın 2012’deki film uyarlamasında ciddi müzikal yetenekler sergiledi ve birçok kez Broadway’de yaptığı gösterilerle ortalığı yakıp kül etti. Hem ses hem görüntü hem yetenek!

Halle Berry

https://www.instagram.com/p/B6UDgs5j1hv/

Dürüst olalım, Halle Berry kaliteli bir şarap gibi yıllandı. Bunu kadere bağlamayalım çünkü o gerçek bir fitness tutkunu. Instagram’daki profiline hızlı bir göz atarsanız yaparsanız, “#FitnessFriday” hashtagiyle çok sayıda gönderi görürsünüz. Bu gönderilerde, o ve antrenörü, eğitimleriyle alakalı ipuçları, diyet ipuçları, yaralanma önleme tavsiyeleri veya fitness hareketleri gibi birçok konuda önemli tavsiyeler veriyorlar.

Gal Gadot

https://www.instagram.com/p/B1Rc6ddh-s5/

Bize göre Wonder Woman ile Gal Gadot arasında hiçbir fark yok. Gadot, DC’nin en ünlü kadın süper kahramanı rolünü üstlenmeden önce, geçmişine bir Miss İsrail 2004 ve 2006 derecelerini ve İsrail-Hizbullah Savaşı sırasında İsrail Savunma Kuvvetleri altında iki yıllık askerlik görevini sığdırdı.

Gerçek hayatında da bir savaşça olan Gadot, Wonder Woman geldiğinde, TRX, ağırlık antrenmanı, kardiyo ve daha fazlasını bir araya getirerek sıkı bir antrenman programı hazırladı. Bu rol için gerekli olan 17 kiloyu almak için sıkı bir antrenman yaptı. Askeri geçmişi olması bile yeterli değildi çünkü Wonder Woman’ı oynamak için farklı bir beceri seti gerekiyordu.

Gadot asla vazgeçmedi. Boks, ip antrenmanları, kardiyo ve daha fazlası ile tutkusuna devam etti ve 2020’nin Wonder Woman’ının 1984’teki Wonder Woman’a dönüşümünü canlı canlı Instagram’da sergiledi.

Sylvester Stallone

https://www.instagram.com/p/CAs5TsUJ1b3/

Sly 72 yaşında olmasına rağmen son iki yıl içinde Rambo V: Last Blood’daki John Rambo görünümü için spor salonundaki demirleri aşındırmaya devam etti. Bu sefer Sly bu yolculuğunu Instagram’da sevenlerine sunmayı ihmal etmedi.

Stallone kaldırdığı devasa ağırlıklar ve hatta aldığı tüm eğitimlerle vücudunu biraz karmaşaya soktuğunu ancak en iyi bildiği antrenmanlara sıkı bir geri dönüş yaptığını söylüyor.

Hilary Duff

https://www.instagram.com/p/B-qMUN8DRHg/

Lizzie McGuire’den bu yana uzun zaman geçti. Bugünün Hilary Duff’ı, Disney’deki gençliğinden çok uzak ve 2012 yılında oğlu Luca’yı doğurduktan sonra, sağlığını ve beslenmesini başka bir seviyeye taşıdı. 31 yaşındaki Duff, haftada 4 kez spor salonuna koşuyor ve hiçbir şeyin eskiye dönmesine izin vermiyor.

Bu tutkusuna kendisini o kadar kaptırmış ki, 2018’de ikinci çocuğu kızı Banks’a hamileyken boksa bile devam etti. Siz de bu tutkudan motivasyon almak için Hillary Duff’ın Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Ellie Goulding

https://www.instagram.com/p/BxAfu9znN-C/

Şarkıcı Ellie Goulding nasıl yumruk atılacağını çok iyi biliyor. Şarkı söylemenin yanı sıra, 32 yaşındaki Goulding’in hayatının boks etrafında döndüğünü söylemek gerekir. Goulding yıllardır spor salonlarından çıkmıyor ve sert bir antrenmanla kendini geliştiriyordu ancak bugün, yogayı da hayatına sokarak sağlıklı bir denge kurdu. Yıllarca vejeteryan olarak yaşayan Goulding protein için et yemesine gerek olmadığını fark ettikten sonra vegan olmaya karar verdi.

Vin Diesel

https://www.instagram.com/p/BwIMMp4HtoI/

Vin Diesel her zaman gerçek bir tutkun olmuştur. Hızlı ve Öfkeli filmlerindeki Dom Toretto rolüyle dikkatleri üzerine çeken bu adam, kovalamalardan ve patlamalardan kurtulup, helikopterden kaçarak ölüme meydan okuyarak kendini hep bir aksiyonun içinde buldu. Oyunculuk yapmaktan hoşlanıyor olabilir evet ama ya o kollar? 51 yaşındaki Vin Diesel bugünlerde kaçırmamanız gereken muazzam rutinini Instagram’da sergiliyor.

Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/p/B0sBbBog1qI/

49 yaşındaki şarkıcı, dansçı, aktris ve ikiz annesi Jennifer Lopez spor salonunda geçirdiği zamanı en iyi şekilde değerlendiriyor ve zaten fiziği de bunu gösteriyor.

Bugünlerde hala filmlerde ve müzikallerde rol alıyor. Biz daha ne kadar güzelleşecek diye düşünürken o asla pes etmiyor. Tarzı ve attığı her adımla adından söz ettiren Jennifer Lopez Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden.

Lou Ferrigno

https://www.instagram.com/p/CAYJVqLgaP9/

Onlarca yıldır devam eden spor tutkusuyla adından söz ettiren Lou Ferrigno sevenlerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Onun yaşının yarısındaki erkeklerden bile daha iyi olduğunu Instagram hesabına göz attığınız anda fark etmeniz mümkün.

70’lerin sonunda ve 80’lerin başında The Incredible Hulk olarak yeşile bürünmeden önce Ferrigno, başarılı bir vücut geliştirme kariyerine sahipti. Mr. Olympia yarışmasında Arnold Schwarzenegger’i geçememiş olabilir, ancak 1973’te Mr. Universe unvanını kazandı ve 1974’te de bu unvanı korumaya devam etti.

Vücut geliştirme kariyeri boyunca Ferrigno, Pumping Iron (Schwarzenegger’i yenmeye çalışırken) ve Stand Tall (Masters Olympia’da yarışırken) belgesellerinin odak noktası oldu.

Britney Spears

https://www.instagram.com/p/B97cTQGAHZf/

Pop müziğin yıldızı Britney Spears, vokalleri, dans hareketleri ve yüksek enerjili canlı şovları ile tanınabilir, ancak Instagram profiline bakarsanız, müziğin ciddiye aldığı tek şey olmadığını görebilirsiniz. Son birkaç yıldır Spears, antrenmanlarını sosyal medyada paylaşmaya başladı ve çabasına herkesin şahit olmasını sağladı. Paylaştığı her videoda inanılmaz görünüyor ve işini ne kadar ciddiye aldığı da belli oluyor. Bunun da ötesinde, Britney Spears iki çocuk annesi. O bile çalışmak için zaman bulabiliyorsa, biz neden bulamayalım?

Brie Larson

https://www.instagram.com/p/B9XUu6ajk3f/

Captain Marvel’in kaslarını esnetmekten korkmuyor! Brie Larson, ekranlarda da gerçek hayatta olduğu kadar havalı.  Captain Marvel rolüne hazırlanırken, Larson spor salonundan çıkmadığını ve her zamankinden daha zinde olduğundan söz ediyor. Instagram’da bolca video ve fotoğraf paylaşan Larson, spor rutinlerini sosyal medya platformunda onu takip eden herkes için erişilebilir hale getiriyor.

Elsa Pataky

https://www.instagram.com/p/BtvYfyDHMgs/

Thor’u içeren birçok Marvel filminde Chris Hemsworth’un büyüleyici omuzlarını görmeye alışık olabilirsiniz, ancak Avustralyalı aktörün eşi, İspanyol model ve aktris Elsa Pataky, ondan daha zinde görünmeyi beceriyor. Hemsworth gibi, Pataky de Thor’un uzun soluklu arkadaşı olan Luke Zocchi ile antrenmanlarını yapıyor. Elsa Pataky ayrıca Hemsworth’un birkaç ay önce başlattığı fitness uygulaması Centr’de de yer alıyor.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER