Marc Fitt

Fitness dünyasının en çok tanınan genç atletlerinden biri olan Marc Fitt, sadece spor dünyasında değil, yaptığı büyük sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren biri. Onu ve yaptıklarını daha iyi öğrenmek isterseniz yazının devamını okumanızda fayda var.

Adı : Marc Fitt

Boy : 178 cm

Kilo : 80 kg

Doğum Tarihi : 10 Eylül 1990

Doğum Yeri : Montreal/Kanada

Marc Fitt

Fitness dünyasının gelecek vaadeden genç sporcularından Marc Fitt

24 yaşında bir fitness model, personal trainer, atlet, girişimci, konuşmacı ve uluslararası sosyal bir aktivistim.Öncelikle web sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Genellikle neler yaptığım ve kim olduğum hakkında konuşmayı pek sevmem. Eylemlerimin kendini anlatmasını tercih ederim.Bu yüzdendir ki her yerde olmak ve insanlara yardım etmek için çok çalışıyorum.

Antrenman videoları milyonlarca kişi tarafından izlenmekte

Bilmeyenler için kısaca bir özet geçeyim :

Son üç yıldır dünyada  videolarıyla, fotoğraflarıyla, sözleriyle, makaleleriyle, paylaşabildiğim diğer içeriklerle dünyadaki milyonlarca insanı etkileyen fitness modellerinden biriyim. Bu kadar genç yaşta, böylesine bir imza atmak gerçekten gurur verici. Şu an youtubedaki videolarım dünyada 17 milyondan fazla izlendi. Montrealde Global Tv isimli kanalda  fitnessla ilgili program  yapmaktayım. Aynı zamanda da BYC isimli yardıma muhtaç öksüz çocuklara yardım edilen şirketin Ceo’suyum. Her dakika satın alınan her bir ürünün 2 dolarını, Dünyadaki Öksüz Çocuklara bağışlıyorum ve bununla gurur duyuyorum. Bu benim ilk yardım kuruluşum ama asla son olmayacak. Umarım bu anlattıklarım, zihninizde benimle ilgili bir şeyler canlandırmanıza yardımcı olmuştur.

24 yaşındaki Marc Fitt’in kendine ait bir de şirketi var

Kaynak : http://www.marcfitt.com/about/

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER