6 Ünlü İsmin Görünce Şaşıracağınız Şimdiki Halleri

Bazı ünlüler davranışlarıyla, tavırlarıyla ve yaptıklarıyla insanlara örnek olurken, bazıları ise sadece bize onların tecrübelerinden ders almamız gerektiğini gösteriyor.

Tecrübelerinden yararlanıp kendinize ders çıkartabileceğiniz ve örnek alabileceğiniz 6 ünlünün değişimlerini sizler için hazırladık.

1- Matthew Perry

Matthew-Perry

1969 doğumlu olan Perry şu an 46 yaşında. Onu “Friends” dizisinden “Chandler Bing” karakteri ile hatırlayabilirsiniz. Perry pek iyi durumda olmadığını kabul ediyor çünkü People Magazine dergisine yaptığı açıklamada uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğunu kabul etmiş. Ekran karşısında bunu belli etmediğini ama çoğu zaman alkolik olduğu için zor zamanlar geçirdiğini söylüyor. Şu an The Odd Couple adlı dizide rol alıyor ve açıkça söylemek gerekirse Friends dizisinde görmeye alıştığımız Chandler’den eser kalmamış.

2- Axl Rose

Axl-Rose

Gerçek adı William Bruce Rose olan sanatçı şu an 53 yaşında. Guns N’ Roses grubunun şuan tek orjinal üyesi ve grubun vokali. The New York Times, Axl’in son hali içi neredeyse tanınmaz ifadesini kullanmış, pek de haksız sayılmazlar. Ünlü sanatçı şuan bir baston yardımı ile yürüyor. Gençliğinde yaptığı partiler, alkol ve uyuşturucu söz konusu olunca, şuan sanatçının bunların hesabını verdiği söyleniyor. Tabi bu durum, Lana Del Rey gibi sağlam hayranları durduracak bir şey değil. Lana Del Rey’in “Axl Rose Husband” adlı bir şarkısı olduğunu biliyor muydunuz?

3- Macauley Culkin

Macauley-Culkin

Herkes onu Evde Tek Başına adlı film serisinden hatırlayabilir. Sempatik duruşu, komik halleri ile filmde gördüğümüz Kevin adlı karakter hepimizin beğenisini toplamıştır. Culkin’in aynı zaman müzik kariyeri de mevcut. Komedi temalı bir rock grubu olan The Pizza Underground’da vokal olarak bulunuyor. Bir uyuşturucu satıcısıyla görüntülenen Culkin’in görüntüsü, bu iddiaları yalanlayacak şekilde bulunmuyor maalesef.

4- Lindsay Lohan

Lindsay-Lohan

Uyuşturucudan muzdarip bir diğer ünlü ise Lindsay Lohan. Onu “Mean Girls”, “Freaky Friday” ve “Herbide ; Fully Loaded” adlı filmlerden hatırlayabilirsiniz. 2004 yılından sonra çok kilo vermesi, solgun gözükmesi ve 2007 yılında bir kadın dövmesiyle dikkatleri üzerine çeken Lohan, uzun bir süre rehabilitasyonda kaldı. Çıkışından sonra adı birkaç hırsızlık suçuna karıştı. Mahkemelerde görüntülenen Lohan, filmlerden gördüğümüz genç kızdan çok çok farklı.

5- Madonna

Madonna

Listeye biraz pozitif örnekler eklemek gerekirse ilk isim Madonna olur. Popun kraliçesi şu an 57 yaşında ve gerek fiziğiyle gerek enerjisiyle çoğumuzun gıpta ettiği bir isim. 4 tane çocuğu olan Madonna, bazı fotoğraflarında 20’li yaşlarındaki halinden bile daha iyi görünüyor. Madonna bu zamana kadar 21 filmde rol almış ve aynı zamanda iyi bir dansçı. Dans ederken, Madonna gibi şarkı söyleyebilmek herkesin başarabileceği bir şey değil. Madonna hayatından sporu hiç çıkarmamış ve rotasyonlu olarak fitness, pilates ve yoga yapmaya devam etmektedir. Sağlıklı yaşamını aynı zamanda sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu, verdiği çoğu röportajda belirtmiş.

6- Jessica Simpson

Jessica-Simpson

35 yaşında olan şarkıcının her zaman benimsediği felsefe kendisiyle barışık olmak. 2003 yılında başlayan kariyerinden günümüze kadar geldiğimizde onu çok farklı dönemlerden geçtiğini görüyoruz. Bizim fit görmeye alıştığımız Jessica, hamileliğinden önce ve sonrasında aşırı kiloları ile tepkileri toplamıştı ancak o her zaman ben mutluyum demekten çekinmedi. Konuşmaları, kendisine olan öz güvenini, barışını her fırsatta belli etti. Hatta “kilolu” halini eleştirenlere, “kıvrımlarımı seviyorum ve hiçbir zaman 0 beden olmayacağım” demekten de geri kalmıyor. Bu duruşu herkese örnek olmalı. “Kilolu” hali ve şimdiki hali yukarıdaki resimde gördüğünüz şekilde.

 

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER