Light Takılmak İsteyenlere; numnum

2003 yılında açılan Num Num Cafe ve restoran zincirlerinde ağırlıklı olarak yüksek kalorili tabaklar servis edilse de, formuna dikkat eden ve daha düşük kalorili yemek seçenekleri arayanları da unutmuyor.

Spor ve diyet yapanlar dışarıda yemek yerken seçim yapmakta oldukça güçlük çekerler ve her zaman en yüksek protein oranına sahip ızgara tavuk söyleyerek durumu kurtarmaya çalışırlar. Ama bal yiyen baldan usanır demişler; her zaman ızgara tavuk yemek bir süre sonra çok sıkıcı gelebilir. Menüsünde düşük kalorili ‘light’ seçenekler bulunan restoranlar her zaman bir adım öndedir.

Bu restoranlardan biri de Num Num. Dışarıdan bakıldığında genelde akşam üstü bir kadeh alkol eşliğinde yanında kızartma ya da karbonhidrat oranı yüksek bir yemek yendiğini görebilirsiniz. Ama oldukça kalın ve yemek seçeneği çok fazla olan menüsüne dikkatlice baktığınızda, light ürün seçeneklerini görmeniz mümkün.

Zeytinyağlılar, ızgara et ve balıklar, buharda ya da çok az yağ ile pişirilmiş sağlıklı seçeneklerle dolu olan bu bölüm, yediklerine özen gösteren sporcular için de iyi bir alternatif olabilir. Light takılmak isteyenler için hazırlanmış menü şöyle:

Zeytinyağlı Salata

Zeytinyağlı mevsim sebzesi ve yanında karışık yeşil salata

Taze Otlu Buğday Izgara Levrek Salata

Taze otlu buğday, ızgara levrek filetosu, ızgara kabak, domates, marul, numnum vinegret, Focaccia kıtırı.

Az Yağlı Tavuk Salata

Taze otlarla marine edilmiş ızgara tavuk, numnum vinegretli karışık yeşillik, mini kabak, Çengelköy salatalık, nane, maydanoz, dereotu, greyfurt, kavrulmuş kabak çekirdeği ve ızgara tam tahıllı ekmek.

Burger Ve Salata

150gr. Cheeseburger, yanında da numnum vinegretli karışık yeşillik.

Penne Integrale

Yağsız pesto ile marine edilmiş ızgara tavuk dilimleri , domates sos, bezelye, brokoli ve taze fesleğenli tam buğdaylı Penne.

Buharda Az Yağlı Somon

Buharda pişmiş somon şişleri, yaban pirinci, kahverengi pirinç, buğday, kırmızı fasulye, taze rezene, limon, karışık yeşillik

Kuru Etli Pizza

Tütsülenmiş kurutulmuş dana filetosu, domates Ragu, yağsız pesto, Ricotta ve Mozzarella peynirleri.

Sağlık Somonu

Yağsız ızgara somon ve yeşil mercimek, börülce ve buğdaylı “sıcak salata” .

Tavuk Quinoa

Izgara tavuk göğsü, sebzeli Quinoa pilavı, limonlu ve zeytinli salsa, çeri domates ve karışık yeşillik.

Bol Karbonhidratlı Tavuk

Sebzeli tavuk şiş ızgara, tahıllı sıcak salata, brokoli, incir sirkeli vinegret ve karışık yeşillik

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER