Sağlıklı ve Doğal Yemeklerin Adresi: Plus Kitchen

Garaj tarafından hayata geçirilen Plus Kitchen, doğal yaşam kültüründen esinlenen, sağlıklı ve lezzetli yemekler yerken, farklı ve ilham verici bir deneyim vaad eden bir restoran.

Çevreye duyarlı ve tasarım gözü gelişmiş kişiler tarafından kurulan Plus Kitchen, İstanbul’un en işlek semtlerinde sağlık ve doğallıkla bezenmiş bir vaha gibi formuna özen gösteren kişilerin imdadına yetişiyor ve hayatlarına artı değer katıyor.

Trump Alışveriş Merkezi, Maslak ve Zorlu Center’da bulunan Plus Kitchen’ın menüsünde kuru meyveler, yulaflı ve kepekli ürünlerden oluşan sağlıklı atıştırmalıklar; ton balıklı, keçi peynirli ve kinoalı salata çeşitleri; etli, sebzeli, tavuklu ve peynirli wrapler; kuru etli, avokadolu ve mozzarellalı sandviçler; canı tatlı çekenler için de smoothie çeşitleri veya meyveli yoğurt, meyve salatası gibi alternatifler de bulunan tatlılar yer alıyor.

Plus Kitchen magaza

Menüde kahvaltı, çorba, tost ve meze çeşitleri de bulmak mümkün. Ayrıca içerisinde küçük bir mağazası olan Plus Kitchen’da doğal meyvelerden üretilen el yapımı reçel ve marmelatlar, İzmir’in zeytinlerinden elde edilen zeytinyağları, emaye ve ahşap kesme tahtaları ve hatta kendi bahçenizde kendi sebze-meyvenizi yetiştirebilmeniz için toprak bile satılıyor.

Yolunuz bu üç semte düşerse mutlaka Plus Kitchen’a uğrayın ve suçluluk duymadan sağlıklı yemeklerin tadını çıkarın ve az da olsa doğaya dönmenin keyfini sürün.

Plus Kitchen magaza 2

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER