Supplementler.com Mağazalarımızda Tekrar Buluşuyoruz!

Gerekli tüm önlemleri aldığımız, 13 ildeki 39 mağazamızda, tekrar bir aradayız. Sizler için hazırlandık ve kavuşmayı bekliyoruz!

Supplementler.com mağazaları olarak önceliğimiz siz müşterilerimize en hijyenik koşullarla hizmet vermeye devam etmektir. Bu hizmet koşulları kapsamında, işe başlamadan önce ellerimizi 20 saniye boyunca yıkıyoruz ve bu işlemden hemen sonra maskelerimizi takıyoruz. Gerektiği her an yeni maskeler temin ediyor ve hijyen kurallarımızı ihmal etmiyoruz. Zeminin ve gün içerisinde temas ettiğimiz alanların anti-bakteriyel temizleyicilerle temizlemeyi unutmuyoruz. 

Çalıştığımız süre boyunca tüm koruyucu ekipmanlarımızı kesinlikle eksiksiz bir şekilde takıyoruz. 8 m2’ye maske takılması koşuluyla ancak 1 müşteri kabul edebiliyoruz. Bu konuda sizlerin de hassasiyetine güveniyoruz. Uymamız gereken sosyal mesafe kurallarını ihmal etmeyerek, gerek alışveriş esnasında gerek ödeme esnasında 1.5 metre mesafeyi aşmamaya özen gösteriyoruz. Temassız ödeme seçeneği sunarak kolay bir alışveriş imkanı sunuyoruz ve kişisel hijyenimizi olabildiğince korumaya çalışıyoruz. Ayrıca tüm mağazamızda kolay ulaşım sağlanabilecek dezenfektanlarımızı kendimiz ve siz müşterilerimiz için her zaman hazır bulunduruyoruz. 

Covid-19 kapsamında konulmuş olan bu kurallara tüm müşterilerimizin uyacağından şüphe duymamakla beraber, bu önlemlerin ihmal edilmesi durumunda her türlü önlemi almaya hazırız.

Çalışma Saatlerimiz

Temmuz ayında mağazalarımızın çalışma saatleri aşağıdaki gibidir;

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER