Yazın İlk Adımları: Şort Rahatlığı

Şort sezonu geldi! Ancak giy çık şortlarınızı dolaplarınızdan çıkarmadan önce, belki de tarzını değiştirmenizin zamanı gelmiştir. Çok az çaba harcayarak veya hiç çaba harcamanıza bile gerek kalmadan sportif stilinizi sokağa taşıyabilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda belki de fitness antrenmanları için çok çaba harcadınız. Bu çabanızı herkes görsün istemez misiniz? Sahilde geçireceğiniz bir günden, sosyal hayatınızda herhangi bir yerde yani kısacası nereye giderseniz gidin şimdi size önereceğimiz şortlarla oldukça sportif ve tarz görünebilirsiniz. Hangi sporla ilgileniyor olursanız olun, antrenmanlarınız ve sosyal hayatınız için mutlaka sahip olmanız gereken şortları bu yazımızda sizler için derledik!

Reebok Training Supply Woven Şort

Yaz için en uygun antrenman şortu düz bir renk olmalı, dizin hafif üstünde şık bir görüntüye sahip olmalı ve sabah koşunuzdan havuzdaki öğlen keyfinize kadar her yerde giyebileceğiniz kadar kumaşındaki kalitesini göstermelidir. Reebok yaza uygun olarak ürettiği Supply Woven şortu ile tüm ihtiyaçlarınızı gidermeye hazır. Nefes alabilirliği artıran kumaşıyla yaz aylarında üstünüzden çıkarmaya cesaret edemeyeceksiniz!

Reebok Crossfit Games Epic Base Şort

CrossFit antrenmanları, insanoğlunun bildiği en zorlu antrenmanlarından biri olarabilir. Bu neden bu özel antrenmanlar için bu göreve hazır şortlar giymeniz gerekir. Crossfit tarzınızı sosyal hayatınızda da devam ettirmek ve haftasonu aktivitelerinizde de rahatça kullanabileceğiniz bu şort tam size göre! Nemi vücudunuzdan atan kumaşı sayesinde sıcak yaz günlerinde bile rahatça giyebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bu akıl almaz kumaş yapısı sayesinde size hareket özgürlüğü sağlar. Bu mükemmel şortu yaz boyu üstünüzden çıkarmayacağınızın garantisini veriyoruz!

Under Armour Sportstyle Terry

Under Armour günlük hayatınızda da yanınızda. Sadece doğru miktarda esnemeye sahip ve hafif kumaştan üretilen bu basit ama lüks şortlar, gününüzün her anında size kolaylık sağlamaya hazır. Köpeğinizi gezdirirken, bir Pazar günü arkadaşlarınızda kahvaltıya giderken, çocuğunuzla parkta vakit geçirirken kısacası her zaman elinizin altında olması gereken bir şort. Ter tutmayan pamuklu kumaşı sayesinde yaz sıcaklarında sizin için sıradan bir şort değil bir kurtarıcı olacak.

MuscleCloth Training Alpha

Birçoğumuz her çeşit aktivite için ayrı ayrı şortlara sahip olmak ve buna para harcamak istemez. Neredeyse her türlü antrenmanda giyebileceğiniz bir şort arayışında olabilirsiniz. Eğer bu konuda haklıysak MuscleCloth’un bu şortu tam size göre. Yüksek yoğunluklu antrenmanlarda kullanabileceğiniz kadar sağlamlığıyla güven verirken, esnek yapısıyla da sizlere kullanım kolaylığı sağlayacak. Uygun fiyatı ve şık görünümüyle günlük hayatınızda da olukça kolay kombinleyebileceğiniz bu şort zamanla dolabınızın olmazsa olmazı olacak!

Reebok One Series Training Epic Şort

Şort listemizdeki en şık seçeneklerden biridir ve spor salonu dışında da rahatça kullanabileceğiniz kaliteli bir yapıya sahiptir. Ancak bu şık görünümün sizi yanıltmasına izin vermeyin. En az görüntüsü kadar kaliteli kumaşı sayesinde yaz aylarında cildinizi kurun ve serin tutacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Her türlü aktivitenizde size uyum sağlayacak bir yapıya sahiptir. Kardiyo yaparken, sahilde yürüyüş yaparken, öğle yemeklerinizde arkadaşlarınızla vakit geçirirken sizi ultra rahat hissettir ve hafifletir. Fermuarları cepleri sayesinde antrenmanlarınız ve günlük hayatınızda eşyalarınızı güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Oldukça şık ve kullanışlı bu şortu dolabınızdan eksik etmeyin!

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER