Spor Salonunda Zamanı İyi Değerlendirmenize Yardımcı Dev Sırt Antrenmanı

Sırt kaslarınız belirgin olabilir ancak onlara hacim kazandırmazsanız antrenman verimliliğiniz yeterince iyi gitmeyebilir.

Dev Sırt Antrenmanı programıyla sırtınıza hacim kazandıracak ve aynı zamanda sırt kaslarınızı güçlendireceksiniz. Programımız basit bir program ama istediğiniz sırt bölgesi için her şeyi içeriyor.

Sırt Antrenman Programı

Barfiks

100 tekrar / süre yok

Barfiks ısınmak için harika bir birleşik egzersizdir. Geleneksel bir set ve tekrar şeması eklemedik. Tüm sırt bölgesini hedeflediğinizden emin olmak için tutuş şeklinizi değiştirebilir ve diğer barfiks çeşitlerini deneyebilirsiniz

Antrenman Sonrası Kullanımı İçin 4 Önemli Supplement

Deadlift

5 set / 5 tekrar

Deadlift egzersizinin bir de “sumo” deadlift versiyonu vardır. Bu hareketin herkesin antrenman programında olmasını gerektiğini düşünüyoruz. Tüm vücudunuzu çalıştıran bir egzersizdir ve deadlift yaparken hamstring curl gibi izole egzersizlere kıyasla daha çok ağırlık kaldırır ve daha çok kalori yakarsınız.

Pendlay Row

3 set / 6-8 tekrar

Bu egzersiz adını Olimpik kaldırışlar yapan Glenn Pendlay’den almaktadır. Bu hareket sırtınızı güçlendirecek ve squat ve deadlift gibi diğer hareketleri yaparken merkez bölgenizi nasıl sıkı tutmanız gerektiğini öğretecektir.

Dumbbell Row

3-4 set / 6-8 tekrar

Kanat kasları, rhomboid ve trapezius kasları için dumbbell row harika bir egzersizdir. Ağır yükler kaldırmanıza izin verse de hareketi düzgün bir şekilde yapmanıza olanak veren bir yük kullanmalısınız. Sırtınızı aşırı bir şekilde kamburlaştırmaktan sakının. Ağırlığı kanat kaslarınızı kullanarak kaldırın ve her bir tekrarda ağırlığı kontrol etmeye odaklanın.

Evde Vücut Geliştirme: Güç Antrenmanı

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER