Supplementler.com Mağazalarından Haberler

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, alışveriş merkezlerinde yer alan mağazalarımız geçici bir süre ile faaliyetlerine ara vermişti. Supplementler.com mağazaları sizin de takip ettiğiniz üzere kademeli olarak Nisan ve Mayıs aylarında tekrar hizmetlerine geri döndü. Artık Türkiye’nin 13 ilinde yer alan 39 mağazamızda, yeni normale uygun olarak alınan önlemlerimizle hizmetlerinizdeyiz.

Yeni Normalde Mağazalarımız

Covid-19 kapsamında aldığımız önlemleri yeni normal döneminde de aksatmadan uygulamaya devam ediyoruz. Uymamız gereken sosyal mesafe kurallarını ihmal etmediğimizi ve 8 m2’ye yalnızca bir müşteri kabul edebildiğimizi hatırlatmak isteriz. Karşılıklı gösterdiğimiz hassasiyete dayanarak, tüm hijyen koşullarını maksimum düzeyde uyguladığımız mağazalarımıza sizleri bekliyoruz.

Mağaza girişlerinde 2 ayrı noktada mağaza içi önlemler bilgilendirmesi, girişte müşterilerimize sunduğumuz hijyen standımız, pinpad kullanımı sonrası kullanılmak üzere sunduğumuz dezenfektan, temassız ödemeyi daha ergonomik hala getiren POS yükselticilerimiz, mağaza raflarımızın temizlendiği alkol bazlı tamizleyiciler ve arkadaşlarımızın siperlik, maske ve eldiven gibi ekipmanları ile yeni normale var olan hassasiyetimizi taşıdık diyebiliriz. Bunların yanı sıra çok yakında hizmete geçecek yeni bir sistem geliştirmesi ile müşterilerimizin kasada işlemi alınırken çok daha az beklemelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Geçtiğimiz Aylarda Neler Yaşandı?

AVM mağazalarımız kapalı iken cadde mağazalarımızın bilinirliği ve trafiğinde doğal bir artış oldu. Özellikle Pendik, Bağdat Caddesi, Tunalı ve Mersin’deki mağazalarımıza 2019’a göre çok daha yoğun bir ilgi vardı. Bu noktada cadde mağazalarımızdaki arkadaşlarımızın servis kalitesi ve pozitif tavırları müşterilerimizi bizi tercih etmesinde belirleyici oldu

Yaşadığımız bu süreçte müşterilerimizin bağışıklık sistemini destekleyen ürünlere olan ilgisi oldukça arttı. Raflarımızda yerini alan One Up ürünleri özellikle fark yaratan yeni üyelerimiz oldu. Beta-Glukan içerikli ürünlere ilginin yoğun olduğu bu dönemde VHMS tarafından yüksek montanlı üretim ile erişilebilir bir fiyat politikası izlenmesi özellikle müşterilerimiz tarafından oldukça takdir edilen bir unsur oldu. One Up Beta Glukan ürününü tıklayarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca multivitamin, probiyotik, curcumin, zinc, Ester-C, D3 vitamini gibi bağışıklık sistemini destekleyen ürünlere olan ilginin artması üzerine ürün yelpazemizi genişlettik ve ürün gamımıza Now Foods markasını da ekledik. ABD’nin en popüler markası Now Foods dünya çapında ünlü ve kalitesi tartışılmayan markalardan biri. Markanın 1960’lı yıllarda kurulduğunu belitmemizde fayda var çünkü köklü geçmişi sayesinde bu alandaki tecrübesini kolaylıkla fark edebilirsiniz.

En Çok Talep Gören Ürünler Neler?

Supplement tarafına baktığımızda, şuanda da en çok talep gören ürün grubumuz termojenik fat burner ürünleri, l-carnitine ve kilo aldırıcılar şeklinde sıralanıyor. Karantina süresince eski formunu korumak isteyen müşterilerimiz tarafından tercih edilen termojenik ürünler, cla ve l-carnitine grupları ilgi gösterilen kategoriler oldu. Diğer bir yandan, hacimlenme sürecindeyken evde kalan müşterilerimizde spor salonlarının tekrar açılması ile kilo aldırıcı ürünler grubuna taleplerin arttığını da söyleyebiliriz.

Sağlıklı atıştırmalıklar kategorisinde ise ailemizin yeni üyesi olan Free markalı içecek grubu ürünlerimiz daha tematik ürün segmentasyonu, kaliteli içerik ve çok beğenilen aromaları ile artan hava sıcaklıklarına ilaç gibi geldi! Cam şişe ve çok düşük şeker içeriği ile de tercih sebebi olan yeni Free markalı ürünlerimiz dolaplarımızda her gün yoğun bir ilgi ile karşılaşıyor.

Supplementler.com mağazalarımızda önlemler konusunda oldukça hassas davrandığımızı tekrar belirtmeliyiz, paylaşılan genelgeler çerçevesinde alınabilecek tüm önlemleri alıyoruz ve sizin de özenli davranmanızı rica ediyoruz. Supplementler.com mağazalarında tedbirler dahilinde buluşmak üzere, bağışıklığınıza ve kendinize dikkat ediniz!

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER