Yeni Supplementler.com Mağazaları Açılmaya Devam Ediyor

Supplementler.com, Türkiye’de fitness endüstrisine katkı sağlamaya bir internet sitesi olarak başlamıştı. Orjinal ürünleri, Türkiye’nin her noktasına en hızlı şekilde ulaştırmaya başlayarak gitgide popülerleşen Supplementler.com, daha sonra mağaza satışı için de gerekli hazırlıkları yaptı ve fiziksel satışı da bünyesine dahil etti.

Türkiye’nin fitness mağazası olma misyonu için önemli bir adım olan mağazacılıkta yavaş fakat emin adımlar ile ilerledi. Son günlerde, Türkiye’nin pek çok noktasında yeni Supplementler Mağazaları,   da aktif olmaya başlamış olan Supplementler.com’un ulaşılabilirliği her geçen gün artıyor. Sporcu besinlerine ve gıda takviyelerine Türkiye’nin mümkün mertebe her noktasında ulaşılabilmesini amaçlayan Supplementler.com, Türkiye’nin fitness mağazası olmak için yaptıklarıyla yetinmeyip yerini kimseye bırakmamakta ısrarcı.

Supplementler.com Mağazaları Nerelerde Var?

Öncelikle mağazacılığa İstanbul’da başlayan Supplementler.com’un İstanbul mağazalarından bahsetmekte fayda var. İstanbul’da supplement arıyorsanız, İstanbul’un en yoğun nüfuslu konumlarında Supplemenler.com mağazaları bulunuyor.

İstanbul Avrupa yakasında supplement arayışındaysanız, Beşiktaş’ta gayet merkezi bir konumda, Barbaros Bulvarı üzerinde şubemiz bulunuyor. Daha uzak noktalarda oturan kişiler için, Beylikdüzü’nde Migros AVM’de de şubemiz bulunmakta.

Yeni açılan şubelerimizden biri ise Nişantaşı’nda City’s AVM içerisinde bulunan şubemiz. Nişantaşı ve civarında spor yapıp supplement ihtiyacı bulunan kişiler için açmış bulunuyoruz. Eski şubelerimizden biri olan Etiler şubemiz de gayet merkezi bir noktada konumlanmış durumda.

Eski şubelerimizden Orijin şubemiz Maslak’ta, yeni açılan şubelerimizden Trump AVM şubemiz de Mecidiyeköy’de konumlanmış bulunuyor.

İstanbul Anadolu yakasında da pek çok mağazamız aktif halde satış yapmakta. Yeni açılan şubelerimizden Pendik şubemiz, Dr. Orhan Maltepe Caddesi üzerinde açıldı. Ümraniye’de ise Meydan İstanbul AVM içerisinde bir şubeniz bulunuyor. En eski şubemiz olan Ataşehir şubemiz Barbaros Mahallesi’nde, Erenköy’deki şubemiz de Bağdat Caddesi üzerinde uzun süredir aktif. Üsküdar’da ise Akasya AVM içerisinde yeni bir şubemiz bulunmakta. Eğer Anadolu yakasındaysanız ve supplement ihtiyacınız varsa, kesinlikle size yakın bir noktada konumlanmış durumdayız.

Ankara’da, yeni bir çok şubemiz bulunuyor. Geçtiğimiz seneye kadar Ankara’da hiç şubemiz bulunmuyorken bu sene üç şubemiz aktif olarak hizmet vermekte. Çankaya’da Panora AVM’de ve Ceoa AVM’de yeni şubelerimiz aktif olarak hizmet veriyor. Ayrıca Yenimahalle’de, Ankamall AVM içerisinde de bir şube açmış bulunuyoruz. Ankara’da da supplement, sporcu takviyeleri, vitamin ve sporcu kıyafetleri bulmanız artık çok daha kolay.

İzmir’de de yeni şubelerimiz bulunuyor. Ayrıca yeni bir şubemizin de açılmak üzere olduğunun müjdesini vereceğiz. İzmir’in merkezi Alsancak’ta, Talatpaşa Bulvarı üzerinde mağazamız bulunmakta. Ayrıca yeni şubelerimizden olan Gaziemir’deki Optimum AVM şubemiz de satış yapar durumda.

Karşıyakalılara müjde! İzmir’de yeni açılacak olan şubemiz ise Karşıyaka’da Mavibahçe AVM’de hizmet veriyor olacak.  Artık İzmir’de de supplement arayışında olduğunuzda bize rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Yeni şubelerimizden biri ise Antalya’da Terra City AVM’de bulunuyor. Antalya ilimizde de supplement satışı yaparak fitness ürünlerine ulaşım imkanlarını arttırmış bulunuyoruz.

Aktif olarak hizmet verip supplement, sporcu besini, sporcu kıyafetleri satışı yaptığımız son şehir ise Eskişehir. Eskişehir’de yaşayıp supplement arayışındaysanız, Eskişehir’de, Eskibağlar Mahallesinde Espark AVM’de aktif olarak hizmet vermeye başladık. Eskişehir içerisinde aktif olarak supplement satışı yaptığımız mağazamız, en yeni açılan mağazalarımızdan biri.

Supplementler.com ve Misyonu

Türkiye’nin fitness mağazası olma misyonumuza, internet üzerinden vermekte olduğumuz son derece hızlı ve etkili hizmet dışında mağazacılık ile devam etmekteyiz. Amacımız, orjinal ürünleri, hem internet üzerinden hem de fiziksel olarak Türkiye’nin her yerine ulaştırabiliyor olmak. Dolayısıyla yeni şubelerimizi, gün geçtikçe Türkiye’nin her noktasında görüyor olacaksınız.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER