Sportif Babalara Özel Babalar Günü Hediyeleri

Babalar günü yaklaşıyor. Babanıza yaratıcı bir hediye almak için onu oldukça iyi tanıyor olmanız gerekir. Bir kravat veya klasik bir saat hediye etmek oldukça kolaydır. Ancak babanız babanızın sporla arası iyiyse ona gerçekten ihtiyacı olan bir hediye alabilirsiniz. Antrenmanlarında iş görecek ve yılın geri kalanında kullanabileceği bir şey vermek istemez miydiniz? Sizlere kaliteli spor kıyafetlerinden, spor çantalarına kadar birçok seçenek sunmaya geldik.

Spor Çantası

İş ve spor salonu arasında mekik dokuyan babalar için tasarlanmış bir sırt çantası sizce de çok kullanışlı olmaz mı? Under Armour Roland Duffle spor çanta geniş hacmiyle ve suya dayanıklılığıyla babanızın antrenman sonrasındaki kıyafetleri için oldukça iyi bir seçenek. Babanızın eski spor çantasını bu dayanıklı, çok yönlü ve yıllarca kullanabileceği spor çantasıyla değiştirin!

Atlama İpi

Adidas’ın bu oldukça kullanışlı ve ayarlanabilir atlama ipi, babanızın ne tür bir antrenman yapmak istediğine bağlı olarak farklı seviyelerde direnç sağlar ve kalp hızını arttırabileceği çeşitli egzersizler için tasarlanmıştır. Bu hediyeyle babanızın evde bile antrenman yapmasına olanak sağlayabileceğinizi unutmayın!

Masaj Roller

Babanıza alabileceğiniz belki de en faydalı hediyelerden biri sizce de bir masaj roller olamaz mı? Özel olarak tasarlanmış, tırtıklı yapısı sayesinde antrenmanların sebep olduğu düğümler ve bükülmelere masaj yapma imkanı sunar. Babanızın karlarını gevşetebileceği ve egzersiz kalitesini arttırabileceği bir hediye almak istemez miydiniz? Kas ağrılarını hafifletmeye yardımcı olacak MuscleCloth masaj roller tam da size göre!

Tshirt

Babalar gününde babanıza bir tshirt almak kulağa çok klasik gelebilir. Ancak almayı planladığınız hediye bir Reebok Wor Tech tshirtse işler değişebilir. Speedwick teknolojisine sahip ürettiği tshirtlerle Rebook gerçekten de farkını ortaya koymuş durumda. Şık ve nefes alabilir kumaşıyla diğer tüm spor kıyafetlerinden bir adım önde olmayı başarıyor. Babanıza spor yaparken hem şık hem de rahat hissedebileceği bir hediye vermek istemez misiniz? Spor yaparken veya günlük hayatında, babanız bu tshirtten asla vazgeçemeyecek.

Antrenman Eldiveni

Babanızın spor yaparken limitlerini keşfetmesini istemez miydiniz? Adidas Climacool antrenman eldiveni özel olarak tasarlanmış, ısıyı ve nemi kontrol eden yapısıyla antrenmanların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Bileğinizi sıkı bir şekilde sararak antrenmanlarda kolaylık sağlayan bu eldivenleri mutlaka listenize eklemelisiniz.

Direnç Lastiği

Babanız meşgul biriyse ve spor salonuna gidecek vakit bulamıyorsa Sklz Lateral Resistor Pro Direnç Lastikleri tam da ona göre. Özel olarak tasarlanan bu direnç lastikleri sayesinde babanız akıcı hareketler sağlarken, doğru vücut pozisyonu için gerekli olan kasları da güçlendirebilecek. Hafif ve kolay taşınabilirliği sayesinde hem evde hem de spor salonunda faydalanabileceği çok kullanışlı bir ürün olduğunu belirtmemiz gerekir. 3 farklı direnç lastiği seçeneğiyle babanıza tek bir hediyede birden fazla opsiyon sunabilirsiniz.

Ayakkabı

Hem sporda hem günlük hayatında kullanabileceği, ayağı çorap gibi saran özel tasarımıyla sağlıklı bir denge sağlayabileceği Adidas Pulseboost Hd ile babanıza en büyük konforu sunun. Rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren bu ayakkabı, günlük yaşamın  hızıyla mücadele eden babanız için mükemmel bir seçenek.  

Kum Torbası Eldiveni

Babanız düzenli olarak kickboks dersleri alıyorsa veya stres atmak için salonunuzun tam ortasına bir kum torbası astıysa belki de bu eldivenler tam ona göredir. Harbinger’in bu kum torbası eldivenleri wristwrap tasarımıyla maksimum destek ve esneklik sağlar ve avuç içi desteği vuruş sonrası şoku absorbe ederek antrenmanları daha güvenli hale getirir.

Shaker

Babanızın protein tozlarına olan tutkusunu görmezden gelmeyin! Bu tutkusunu en sağlıklı ve kullanışlı şekilde devam ettirmesi de sizin elinizde. Alacağınız bu babalar günü hediyesiyle babanızın hayatını daha da kolay hale getirebilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilmiş aşırı kullanışlı ve pratik MuscleCloth Paslanmaz Shaker oldukça güvenilir ve hafiftir. Sızdırma endişesini en aza indirir ve çantanızda ufak bir sürprizle karşılaşmanıza engel olur.

Şapka

Babanız modanın sıkı takipçisiyse ve aksesuarlarla arası iyiyse belki ona çok hoşuna giden bir aksesuarla supriz yapabilirsiniz. Under Armour ArmourVent Core bu sene şapka tutkunlarının bir numaları tercihi haline geldi! Dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü bir seçenek olmakla beraber, heatgear ter bandı sayesinde sıcak yaz günlerinde bile oldukça rahat bir şekilde kullanılabilme imkanı sunar. Farklı renk çeşitlerine sahip bu kullanışlı aksesuarı görmezden gelmeyin!

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER