Dünyaca Ünlü Fitness Model Lazar Angelov ile Tanışmayan Kaldı mı?

Vücut geliştirme ya da fitness ile uğraşan her 10 kişiden 9’unun adını mutlaka bildiği ve örnek aldığı, sahip olduğu sixpacklerin genetik harikası olarak düşünülen, dünyaca ünlü fitness model Lazar Angelov‘u biraz daha yakından tanımak isterseniz, biyografisini okumaya hemen başlayın.

Adı : Lazar Angelov

Boy : 180 cm

Kilo : 88 kg

Doğum Tarihi : 22 Eylül 1984

Doğum Yeri : Sofya/Bulgaristan

O, tüm dünyadaki vücut geliştirmecilerin örnek aldığı biri

Profesyonel bir vücut geliştirmeci ve  personal trainer  olmadan önce Lazar Angelov 10 yıl basketbol oynamıştır.Bir çok sezonda takımının skor yükünü çekmiş ve sınıfındaki en iyi point gardlardan biri olmuştur. 16 yaşına geldiginde Bulgaristan Junior  Milli Takımına girmiştir.18 yaşına geldiğinde ise  1.5 yılını orduda geçirmiştir ve burada gerçek mesleğini bulmuştur ; BodyBuilding .Hayatının en önemli parçası haline gelmiştir ve National Sports Academy’den personal trainer sertifikasını almıştır Lazar insanlarla birlikte çalışmaya, vücutlarını ne kadar geliştirebileceklerini onlara göstermeye başlamıştır

Hayatını bodybuilding’e adamıştır ve 2006 yılından beri çeşitli turnuvalara katılmıştır. Katıldığı bu turnuvalarda en kötü derecesi üçüncülüktür.Bu başarıları kesinlikle steroid olmadan elde etmiş, ve steroid kullanmak gibi bir düşüncesi hiçbir zaman olmamıştır. Lazar’ın  dengeli fiziği ve inanılmaz  parçalı görüntüsü  diğer vücut geliştirmecilerden daha fazla ön plana çıkmasına neden olmuştur.

Sixpackleri dünyanın en iyi sixpacklerinden biri olarak gösterilmekte

Sahip olduğu Abs’ler dünyanın en iyi Abs’lerinden biridir. Personal trainer olarak binlerce insana bilgi birikimlerini ve motivasyonunu aşılayarak vücutlarını geliştirmelerine yardımcı olmuştur.Model olarak kliplerde ve reklam filmlerinde oynamıştır.Vücudu, hırsı ve motivasyonu dünyanın her yerinden milyonlarca insanlara youtube videoları sayesinde ilham kaynağı olmuştur. Her gün antrenman ve beslenme ile alakalı gelen binlerce soru sayesinde websitesi açmaya karar vermiştir. Bu site sayesinde  dünyadaki herkes maksimum fiziksel potansiyeline ulaşmak için gereken her şeye sahip olacaktır.

Lazar Angelov Z Bar ile çalışıyor

Vücut Geliştirici ve Model Jeff Seid’in Omuz Antrenmanı

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER