CT Fletcher

Motivasyon denince ilk akla gelen isimlerden biri olan dünyaca ünlü eski vücut geliştirmeci şimdilerin ise spor hocası, sporu sevmeyen adama sporu sevdiren, herkesin limitlerini zorlatan CT Fletcher’i yakından tanımak isterseniz, kendini anlattığı otobiyografisini okumaya başlamanızı öneriririz.

Ad : C.T Fletcher

Boy : 180 cm

Kilo : 106 kg

Doğum Tarihi : 8 Haziran 1959

Doğum Yeri : Arkansas / Amerika

CT Fletcher’ın müsabık olduğu yıllardan bir fotoğraf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adım CT Fletcher, 54 yaşındayım. Pine Bluff Arkansas’da doğdum ve Compton da büyüdüm.İnsanlar beni “ CT Fletcher ISYMFS “ isimli youtube kanalımdan ve vücut geliştirme piyasasındaki başarılarımdan biliyorlar. 3 kez bench pressde, 3 kez strict curl ve 1 kez de vücut geliştirmede dünya şampiyonu oldum.

Fletcher kendine has üslubuyla motive ederken

Junior Miles ismindeki kuzenimin teşivikiyle 23 yaşındayken ağırlık çalışmaya başladım.O yıllarda her gün çalışmıyordum, kendimi nasıl rahat hissediyorsam, beni zorlamayacak bölgelerimle çalışıyordum.Günlük rutinlerimi değiştirmeyi denedim. Hem ağırlık çalışmasını hem de kalistenik hareketleri günlük çalışma planım arasına koydum. Fakat benim asıl tutkum halterdeydi. Hiçbir ses 45S çiftini tokatlamaktan daha tatlı gelmiyordu. Bana çekici gelen başka sporlarda vardı. Boksu seviyordum . Karate ve Tea Kwon Do ‘da 2.derece kara kuşak sahibiyim.Youtube kanalı açma nedenlerimden biri de insanlara hikayemi anlatıp onlara ilham vermekti.

Ünlü sporcu Hulk ile birlikte çalışırken

Kaynak : http://easysimplefitness.com/ctfletcher-interview/

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

Error decoding the Instagram API json

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER