Yağ Yakarak Kas Yapmak İçin En İyi L-Karnitin Hangisi? (2021)

L-karnitin, spor yapmayı yaşamının bir parçası haline getirmiş kişilerin sık kullandığı bir takviyedir. Yağ yakıcı olarak bilinir, ancak tam olarak yağ yakıcı demek mümkün değildir.

L-Karnitin’in yağ yakmaya yardımcı olduğunu ya da yağ yakmaya katkıda bulunduğunu söylemek daha doğrudur. Çünkü direkt olarak yağ yakımını sadece kalori açığı meydana getirebilir. L-karnitin, enerji üretimine katkıda bulunarak yağ yakmaya yardımcı olur.

Yağ yakmaya etkilerinin yanı sıra beyin için de olumlu etkilere sahiptir. Kavramayı ve konsantrasyonu arttırır, daha iyi odaklanmayı sağlar. Yaşlanmanın getirdiği olumsuzlukları azaltmaya da yardımcı olduğu gözlemlenmiştir

Güvenle Kullanabileceğiniz En İyi L-Karnitin Takviyeleri

Şimdiye kadar zararı ya da yan etkisi tespit edilmemiş olan besin desteği l-karnitin konusunda artık piyasada çok fazla seçenek var. Biz de sizler için piyasadaki en iyi l-karnitin takviyelerini bir araya getirdik.

Kingsize Nutrition Thermo Carnitine 

Profesyonel sporcular başta olmak üzere orta – üst seviyede antrenman yapan tüm sporcular için mükemmel bir seçenek olan Kingsize Nutrition Thermo Carnitine, termojenik özellik gösteren farklı bileşenleri ile kas yaparken yağ yakmak için kullanılabilecek ideal bir üründür. İçeriğinde yeşil çaydan kafeine ve taurine kadar güçlü yağ yakıcı ham maddeler bulunduran bu karnitin takviyesi, B5 ve B6 vitaminleriyle kas kaybı yaşamadan yağ yakmayı mümkün kılan bir formüle sahiptir. Her servisinde 3000 mg l-karnitin, 1000 mg taurin sunan Kingsize Nutrition Thermo Carnitine, kas gelişiminde sporculara destek olabilecek en kaliteli takviyelerden biridir. 

Supplementler.com L-Carnitine Shot 

Pratik tüketim için shot şeklinde tasarlanan ve tek pakette 12 ampul barındıran Supplementler L-Carnitine Shot, servis başına 3000 mg L-karnitin sunan termojenik etkili bir karnitin takviyesidir. Formülünde patentli Carnipure L-karnitin bulunan ürün, bitkisel kaynaklı formu sayesinde özellikle vegan vejetaryen kullanıma uygunluğu ile öne çıkan bir üründür. Taşıma kolaylığı ve rahat tüketilebilir formu sayesinde sporcuların antrenmanlarına pratiklik kazandıran Supplementler.com L-Carnitine Shot, kas gelişimini yağ yakımıyla desteklemek için tercih edilebilecek en iyi alternatiflerden. 

Hardline Thermo L-Karnitin

Kolaylıkla taşınabilen sıvı forma sahip Hardline Thermo L-Karnitin, Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan olan Hardline’ın l-karnitin ürünü. Karpuz aroması ile dikkat çeken Hardline Thermo L-Karnitin, toplamda 1 litre. Her bir ölçeği 30 ml olduğu için, 33 servislik bir içerik sunar. Her servisinde 2000 mg l- karnitin içerir ve carnipure formülüne sahiptir. Sıvı formda olması sebebiyle hızlı bir sağlar. Ek olarak servis başına sunduğu 100 mg içeriği sayesinde, antrenmandaki performansın artmasına da yardımcı olan bir formüldür.

Big Joy Thermonator L-Carnitine

Sıvı formu sayesinde vücut tarafından çok daha hızlı ve kolay bir şekilde emilebilen yapıya sahip Big Joy Thermonator L-Carnitine, verimli bir antrenman deneyimi için tercih edilebilecek en iyi karnitin takviyesi çeşitlerinden biridir. Yeşil çay, tauirin ve kafein içeren özel formüle sahip olan Big Joy Thermonator, standart L-karnitin ürünlerinden farklı olarak turunç ekstresi ve yeşil kave çekirdeği ekstresi içerir. Güçlü formülasyonu ile iyi bir termojenez haline gelen ürün, hem kas gelişimi hem de yağ yakımı için kullanılabilecek ideal bir takviyedir.

Wieder L-Carnitine Liquid

Her ampülünde 2900 mg L-karnitin sunan Wieder L-Carnitine Liquid, taşına bilir formu ile antrenman öncesi ve sonrasında olduğu gibi egzersiz sırasında da rahatlıkla kullanabilecek bir takviyedir. Ürün içeriğinde bulunan L-karnitin, yüksek emilim sunan formüle sahip patentli Carnipure ham maddesinden üretilmiştir. Kas kaybetmeden yağ yakmaya yardımcı olan B6 vitamini ile zenginleştirilen Wieder L-Carnitine Liquid, tüm seviyelerdeki sporcuların kullanıma uygun bir üründür.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER