Ünlü Vücut Geliştirmeci Greg Plitt Hayatını Kaybetti

Youtube’da çektiği videolarla binlerce genç sporcuya ilham kaynağı olan 37 yaşındaki ünlü vücut geliştirici Greg Plitt, Cumartesi günü tren istasyonunda geçirdiği bir kaza sonucunda hayata veda etti.

greg-plitt-37

Kendi Youtube kanalına yeni video çekmek için arkadaşlarıyla birlikte Burbank’taki bir tren istasyonuna giden ünlü vücut geliştirmeci Greg Plitt, dengesini kaybederek tren raylarının üzerine düştü ve hızla gelen trenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Daha önce de tren rayları üzerinde egzersiz videoları çeken Greg Plitt, yine bir video çekmek için tren istasyonuna gitmişti ancak, trajik bir kaza sonucu talihsiz bir şekilde yaşama veda etti ve sevenlerini yasa boğdu.

greg plitt 2
37 yıllık kısa yaşamına büyük başarılar sığdıran fitness modeli ve aktör olan Greg Plitt, en son Amerikan Bravo televizyon kanalındaki reality programı Work Out ve Friends to Lovers’da yer almıştı.

Los Angeles’ta sertifikalı kişisel antrenör olarak çalışan ve 2012 yılında MET-Rx tarafından yılın atleti seçilen Greg Plitt, daha önce pek çok dünyaca ünlü spor ve fitness dergisinde yer almıştır.

greg plitt ayasofya

 GREG PLITT KİMDİR?

37 yaşındaki Greg Plitt’in fitness sevdası henüz küçük yaşlarda babasının evde küçük bir spor salonu kurmasıyla başlamıştı ve ABD Deniz Harp Okulu’na giden ablasından büyük ölçüde ilham aldığını söylüyordu. Onun vücudunda gelişimi yakınen gören ve ona imrenerek fitness kariyerine yön veren Plitt, daha sonra kendi motivasyon videoları ile yüzbinlerce gence ilham vermeyi ve onlar için iyi bir rol model olmayı başardı.

BİZİ INSTAGRAM'DATAKİP EDİN!

SON YAZILAR

BENZERLER HABERLER